DayTrading: Środa 30.10.2013
Re: DayTrading: Środa 30.10.2013
Bierz laser, pod każdym względem lepsze. Koszta takie same.
Grzegorz
Myślisz, że wszystko da się zautomatyzować i podać na tacy? Korzystam z podobnych wykresów jak Ty (może jednak bardziej dokładnych), natomiast dostęp do terminala trochę kosztuje i tu mogę mieć przewagę jeśli chodzi o dane. Ale plotki znajdziesz na każdym portalu, choćby FF, bo ich istota polega na tym, że mają poruszyć jak najwięcej ludzi.BOCZEK pisze: to zapodaj jakiegos linka do tych niusów jakiegoś darmowego, i linka do sledzenia przepływu kapitału tez poproszę
To nie jest tak proste, że narysujesz sobie linie, jakąś formację i już będziesz zarabiał. To potrafi każdy, sztuką jest mieć przewagę i kupić, zanim wszyscy będę chcieli to zrobić.
Heh, dobre, masz duży dystans do siebiesureshot pisze:Boczek, tu masz odpowiedz slucha co robimy i stara sie nasladowac, ale przed nim jeszcze dluga droga

laserBOCZEK pisze:sorry za OFFa, ale co bardziej z punktu obsługi, czy utrzymania lepiej kupić; drukarkę atramentową czy laserową? Chodzo o to zeby jak najmniej jej dotykał i uzupełniał jakieś tam proszków, czy atramentów.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Brent (M5) oby dołem
tylko ta flaga pro wzrostowa...
dobrze, że ja tylko skalpuje. Boczek, Tobie też sie wydaje, ze nowe szczyty będą?

dobrze, że ja tylko skalpuje. Boczek, Tobie też sie wydaje, ze nowe szczyty będą?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 30 paź 2013, 12:34 przez maassk, łącznie zmieniany 1 raz.
Z pounktu widzenia obsługi i utrzymania lepiej Kupić murzyna i karton długopisów BIGBOCZEK pisze:sorry za OFFa, ale co bardziej z punktu obsługi, czy utrzymania lepiej kupić; drukarkę atramentową czy laserową? Chodzo o to zeby jak najmniej jej dotykał i uzupełniał jakieś tam proszków, czy atramentów.

Murzyn nie zapisze kartki A4 w 3 sekundy 
Wiec laser ma przewage technologiczna

Grzegorz
Tyle, że murzyn nie wpieprza prądu tylko jakieś tam siano czy gnój czy co oni tam jedzą, nie wiem dokładniegrz3siek pisze:Murzyn nie zapisze kartki A4 w 3 sekundy

-
- Pasjonat
fake, murzyn nie umie pisać 

"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
przez 50 lat panowal tam apertheid wiec dzeki temu masz jakas szanse
)