DayTrading: Środa 30.10.2013
Re: DayTrading: Środa 30.10.2013
o ktorej godz. pol czasu bedzie przemowienie fedu?
boczek czemu sie zloscisz, chyba nie moglbys byc nauczycielem w gimnazjum, a jakbys trafil do klasy gdzie mialbys 20 takich jak entropia, powieksz swoj spokoj, przemowienie w polsce o 19, tez mam nadzieje , ze ostro bujna jak ostatnim razem
Ostatnio zmieniony 30 paź 2013, 12:01 przez sureshot, łącznie zmieniany 3 razy.
19.00jabar2 pisze:o ktorej godz. pol czasu bedzie przemowienie fedu?
http://pl.investing.com/economic-calendar/
-- Dodano: śr 30-10-2013, 12:59 --
Ja bym ich pałował, bo nie cierpię tempakówsureshot pisze:boczek czemu sie zloscisz, chyba nie moglbys byc nauczycielem w gimnazjum, a jakbys trafil do klasy gdzie mialbys 20 takich jak entropia, powieksz swoj spokoj

co kable przebije 1,61???
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
ale podwójne dno już się pojawiło - ranoBOCZEK pisze:na kablu tak jak pisałem na h1 może sie pojawic podójne dno,
https://www.tradingview.com/x/cp3oqooW/
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
-
- Pasjonat
Ok fajnie, napisz nam w takim razie entropia jakie Ty stosujesz narzędzia AT skoro wg. Ciebie te tutaj nie działają. Z mojej strony tyle i nie mam zamiaru więcej uczestniczyć w tej wymianie zdań.Ja sam formacji nie stosuje, w moim środowisku również się tego nie robi i uważam formacje za zbędny i zwodniczy element. Zaraz ktoś w stylu TVN-Gazeta Wyborcza zarzuci, że skoro nie stosuję to nie znam - proszę bardzo, będzie ubaw
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
Ciapul pisze:ale podwójne dno już się pojawiło - ranoBOCZEK pisze:na kablu tak jak pisałem na h1 może sie pojawic podójne dno,
https://www.tradingview.com/x/cp3oqooW/
kablos ma ochote na 16100
13 15 dane z usa pierwsze wazne
[/quote]Ciapul pisze:ale podwójne dno już się pojawiło - rano/
Jestem zwolennikiem, teori ze formacji technicznej można być pewny dopiero po jej zrealizowaniu...

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
z tym, ze dzis ju machneli prawie 40p wiec w czasie fomc, niekoniecznie musza byc fajerwerki, i dajcie entropii spokoj, jego klasa, jeszcze nie przerabiala, statystyki i rachunku prawdopodobienstwa, dlatego on nie rozumie czym jest skutecznosc formacji, ze nawet jesli cos nie dziala to nie naczy ze tego nie ma, mi sie nie chce tlumaczyc, ale jak ktos chce i ma zaciecie pedagogiczne to moze sprobowac cos mu przekazac
)