Bemowo1 pisze:prorokOczator pisze:Ja myślę, że dzisiaj będzie jeszcze duży ruch. Pomimo danych Edziu stoi w tym samym miejscu, na coś czekamy. Pytanie czy wystrzelimy dzisiaj czy czekamy na dzień jutrzejszy (FOMC).![]()
DayTrading: Wtorek 29.10.2013
Re: DayTrading: Wtorek 29.10.2013
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

spx500 na otwarciu up, moze uj te 98.20 zrobi... 

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
						Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
- kk.dreamer
 - Pasjonat

Żabko pewnie, że takatlanticos pisze:zrealizowane ( w zasadzie wyszlo nawet potrojne dno) - mam nadzieję że się przydałoatlanticos pisze:na edku potencjalne podwójne dno na m5, m15 - zasięg 3786-3790, ale ostrożnie - zejscie ponizej 3750 neguje wg mnie założenia
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
chyba wszyscy sie załapali na edku 

trójkąt zanegowny, gartley abc))))  rakieta uppp... 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Ostatnio zmieniony 29 paź 2013, 15:45 przez TGV, łącznie zmieniany 1 raz.

Ja tam siedzę w S od tygodnia i czekam na 1.365 ;] W końcu nadejdzie ten dzień... Jutro tylko bernanke zrobi masakrę na 1.39 i wracamymaassk pisze:chyba wszyscy sie załapali na edku
czasem sam sie dziwie, jak mi czasem wchodzi ktos kupowal razem ze mna?, ja juz zarobiony koncze na dzis

moim zdaniem fałszywe wybicie na e/u i g/u...

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Dobra oddaje tego buya bo mi się zera nie mieszczą w rubryce 

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
						- 

MaciejWLKP
 - Pasjonat

"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
						"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."