Darmowy Bonus do 1000 zł dla użytkowników od Trading 212

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
Administrator
Admin
Admin

Darmowy Bonus do 1000 zł dla użytkowników od Trading 212

Nieprzeczytany post autor: Administrator »

Mam przyjemność poinformować, że Broker Trading 212 przygotował wyjątkową promocję dla aktywnych użytkowników naszego forum. Jest to specjalna promocja, której nie znajdziesz nigdzie indziej - tylko na forum forex-nawigator.biz.

Obrazek

Firma Trading 212 "zapłaci" każdemu użytkownikowi forum 1 zł za 1 post według następujących zasad (w formie FAQ):

1) Kto może ubiegać się o Bonus?
Każdy użytkownik posiadający minimum 400 napisanych postów na naszym forum.

2) Jaka jest wielkość przyznawanego bonusu?
Wielkość bonusu uzależniona jest ilości postów jaką posiadał użytkownik na naszym forum w chwili ubiegania się o bonus. Minimalna kwota bonusu to 400 zł (minimalna ilość postów 400). Maksymalna kwota bonusu to 1000 zł (dla użytkowników z ilością postów >= 1000).

3) Czy ilość bonusów jest ograniczona?
Tak, Ilość bonusów ograniczona: tylko 100 bonusów dla 100 pierwszych użytkowników zgłaszających chęć otrzymania bonusu.

4) Jaki jest okres trwania promocji?
Promocja trwa od teraz do 30 listopada 2013. Promocja może zostać przedłużona przez jej organizatora.

5) Na jakie konto Forex otrzymam bonus?
Aby otrzymać bonus użytkownik musi założyć realne konto Forex u brokera Trading 212, do którego zostanie przypisany bonus.

6) Czy muszę wpłacić jakiś depozyt do brokera?
Nie jest wymagana wpłata własnego depozytu do Trading 212 aby handlować przyznanym bonusem i wypłacać wygenerowane zyski.

7) Czy bonus i zyski są wypłacalne?
Sam bonus nie jest wypłacalny, ale wszystkie zyski ponad otrzymany depozyt tak (z zastrzeżeniem, że minimalna wypłacana kwota to 100 zł). Należy pamiętać, że broker poprosi Cię o "bank statement" w celu weryfikacji konta bankowego, na które zostaną wypłacone zarobione środki.

O bonus można ubiegać się tylko raz.

Teraz przykłady (nazwy użytkowników fikcyjne):

GraczForex (ilość postów:334) - bonus nie może zostać przyznany, brak minimum 400 postów.
StaryDran (ilość postów:825) - bonus na kwotę 825 zł.
Rekin (ilość postów: 3420) - bonus na kwotę 1000 zł.

Jeżeli masz minimum 400 postów na naszym forum i chciałbyś otrzymać bonus to:
1) Załóż realne konto Forex u brokera Trading 212 poprzez ten link: https://www.trading212.com/pl/Konto-realne/
2) Wyślij wiadomość prywatną do przedstawiciela firmy Trading 212 na naszym forum:
- od godz. 9 do 17 do Pani Dominiki Appelman (nick na forum: Dominika Appelman)
- od godz. 17 do 1 (w nocy) do Pana Adama Naruszewicza (nick na forum: Trading 212)
z informacją wyrażającą chęć otrzymania bonusu oraz nazwą użytkownika (lub numerem) realnego konta w Trading 212, dla którego ma zostać przyznany bonus.

Wszelkie pytania, opinie na temat promocji zamieszczamy w tym wątku, natomiast wszelką dyskusję na temat samego brokera Trading 212 prowadzimy w tym wątku "Trading 212 - oficjalny wątek"

Ostrzegam, aby nie zaśmiecać forum postami, które miałyby na celu tylko powiększenie licznika ilości postów danego użytkownika w celu otrzymania większego bonusu. Wszelkie posty niezgodne z regulaminem forum będą karane.

Pozdrawiam.

EDIT (04.12.2013): Promocja została przedłużona przez organizatora do końca tego roku.

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Re: Darmowy Bonus do 1000 zł dla użytkowników od Trading 212

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

Na tą chwilę 246 osób się kwalifikuje, chociaż ostatnią osobą jest przedstawiciel Armady który chyba nie skorzysta :)
83 osoby kwalifikują się na maksymalny bonus.
Połowa z tych osób jest jako tako aktywna.
Ciekawy miesiąc nas czeka, albo raczej modów :D
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

Ilość bonusów ograniczona: tylko 100 bonusów dla 100 pierwszych użytkowników zgłaszających chęć otrzymania bonusu.
Czyli że już za późno? :(

Awatar użytkownika
Midas
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Midas »

Witam,

Bardzo ciekawy bonus. Swoją drogą Daro to myślałem, że więcej tych szczęśliwców z 1000+ jest :D

A przechodząc do konkretów:

1. Czy ubiegać się o bonus można dopiero po wysłaniu skanów dowodu osobistego? Jeśli nie, to w którym miejscu mogę znaleźć "numer konta"?
2. Jest gdzieś jakiś regulamin? (nie znam się zbytnio, chodzi mi o warunki umowy czy coś w tym stylu?)

Pozdrawiam, Midas :)
Ostatnio zmieniony 29 paź 2013, 14:51 przez Midas, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
molmomas
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: molmomas »

nie za późno, myślę że mod podał całkowitą ilość osób, które się łapią

dołączam się do powyższych pytań
Money flow.
"pips to the people"

Awatar użytkownika
Administrator
Admin
Admin

Stforex pisze:
Ilość bonusów ograniczona: tylko 100 bonusów dla 100 pierwszych użytkowników zgłaszających chęć otrzymania bonusu.
Czyli że już za późno? :(
Bonusy dopiero ruszyły więc cały czas są dostępne. Pewnie pierwsze osoby wysłały już PW z prośbą o przyznanie bonusów.

Postaram się co jakiś czas uzyskać informacje od Pana Adama ile bonusów zostało jeszcze do rozdania :)

PS. Proszę także o cierpliwość, przyznanie bonusu może chwilę potrwać. Pan Adam nie jest aktualnie online, ale zapewne jak tylko odbierze PW to bonusy zostaną dopisane do kont.

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

Myślę że warto by było na koniec każdego tygodnia wpisać jaka jest aktualna pula dostępnych bonusów.
Przeglądając listę użyszkodników to spokojnie mogę założyć że będzie ciężko uzbierać 100 osób (sporo osób już nie aktywnych lub zbanowanych)
Niektórzy nie będą w ogóle zainteresowani ofertą.
Ciekawy jestem co z tymi co się obrazili na forum i odeszli, czy przypomną sobie hasła do loginów? :mrgreen:
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

daromanchester pisze: Ciekawy jestem co z tymi co się obrazili na forum i odeszli, czy przypomną sobie hasła do loginów? :mrgreen:
Dobre :d :d

Awatar użytkownika
Administrator
Admin
Admin

Midas pisze:1. Czy ubiegać się o bonus można dopiero po wysłaniu skanów dowodu osobistego? Jeśli nie, to w którym miejscu mogę znaleźć "numer konta"?
Poczekajmy na odpowiedź od Pana Adama. Nie znam dokładnie systemu informatycznego Trading 212, ale jeśli po rejestracji nie dostałeś nr rachunku to wystarczy wybrana nazwa użytkownika.
Midas pisze:2. Jest gdzieś jakiś regulamin? (nie znam się zbytnio, chodzi mi o warunki umowy czy coś w tym stylu?)
Standardowy regulamin Trading 212 znajdujący się na stronie brokera + warunki zawarte w pierwszym poście. Ogólnie użytkownicy dostają doładowanie rachunku tak jak ze zwykłego depozytu, z zastrzeżeniem że bonusu nie można wypłacić, tylko zyski wygenerowane ponad ten bonus.

Awatar użytkownika
Trading 212
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Trading 212 »

Stforex pisze:Czyli że już za późno? :(
Przede wszystkim witam wszystkich serdecznie i od razu odpowiem, że nie jest jeszcze za późno. Na ten moment otrzymaliśmy prośby o osiem bonusów, więc do przyznania mamy jeszcze 92.

Co do tych ośmiu bonusów - przekazałem je już do realizacji, zatem mam nadzieję, że jeszcze dzisiaj pojawią się na kontach. Wszystkim potwierdzę przyznanie bonusu za pomocą PW.

Chciałbym też dodać, że ponieważ pracuję popołudniami w ciągu dnia na forum może pojawić się moja koleżanka - Dominika Appelman (poproszę by napisała coś od siebie w tym wątku), która będzie odpowiadać za bonusy w ciągu dnia. Do 17.00 proszę więc wysyłać PW do niej, a po 17.00 - do mnie.

Oczywiście - wystarczy sama nazwa użytkownika wysłana do mnie przez PW. Skan dowodu osobistego może być wysłany po przyznaniu bonusu, ale handel jest możliwy dopiero gdy ten skan dowodu jest (jeżeli np. chcecie otrzymać bonus teraz, ale przesłać skan dowodu za 3 dni - nie jest to żadnym problemem).

Gdyby były jakieś dalsze pytania - służę pomocą.
Trading 212

ODPOWIEDZ