DayTrading: Wtorek 29.10.2013
Re: DayTrading: Wtorek 29.10.2013
to ja sie chyba zalapie na bonusa jakiegos  

Taaa... i teraz wyjdzie kto nie zarabia na forexi'e bo Ci ludzie zamiast trejdować i się męczyć będą posty napierd**lać  

w żaden sposób, nie probuje kpic, czy cokolwiekkrinvest pisze:
Nie no nie kpij , te kilkanaście km kwadratowych to jedno z najwiekszych centrów finansowych świata![]()
Wiem , że to sie nie zdarzy z dnia na dzien , nie napisałem przecież tego , jak sie cofniesz kilka postów to zauważ , co napisałem. Pejsaci sami sie proszą , wręcz naciskaja już na Chiny zeby ten proces przyśpieszyć , wiadomo , że maja w tym swoj interes , nikt nie mowi , ze nie
póki co widze , ze edek nawet nie próbuje sie ruszyć , dalej jak pacjent który zaliczył zgon...
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
nowego nie pokonasz, ostatnio taki aktywny jesteś na forum, chyba wcześniej miałeś cynkKusus pisze:Taaa... i teraz wyjdzie kto nie zarabia na forexi'e bo Ci ludzie zamiast trejdować i się męczyć będą posty napierd**lać![]()
![]()
Kusus pisze:Taaa... i teraz wyjdzie kto nie zarabia na forexi'e bo Ci ludzie zamiast trejdować i się męczyć będą posty napierd**lać![]()
![]()
Kto może ubiegać się o Bonus?
Każdy użytkownik posiadający minimum 400 napisanych postów na naszym forum.
edek, wynalazek harmoniczny

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Myślisz że zawita jeszcze 3850?

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
Bemowo1 pisze:nowego nie pokonasz, ostatnio taki aktywny jesteś na forum, chyba wcześniej miałeś cynkKusus pisze:Taaa... i teraz wyjdzie kto nie zarabia na forexi'e bo Ci ludzie zamiast trejdować i się męczyć będą posty napierd**lać![]()
![]()
ta jasne...niech korzystają Ci co sa tutaj najdluzej i mieszcza sie w limicie powinni jeszcze brac pod uwage staż
Nowy jest Fanatyk, jego nikt nie pokona 
uj S? czapka na równoległej LT ? https://www.tradingview.com/x/1tzC5AXl/

Jutro też jest dzień.
pedro pisze:Nowy jest Fanatyk, jego nikt nie pokona
USA: Indeks zaufania konsumentów - Conference Board (październik) 71,2 (prognoza 75)
lecimy z SP500 w dol