czyżbym wyczuwał nutkę ironiizeuss pisze:fantastyczny ten rgr
DayTrading: Wtorek 29.10.2013
Re: DayTrading: Wtorek 29.10.2013
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
odrobinka tylko.Ciapul pisze:czyżbym wyczuwał nutkę ironiizeuss pisze:fantastyczny ten rgr![]()
![]()
Brak podstawowego warunku do powstania rgr-a
Bemowo1 - jak już wklejasz te swoje harmoniczne malunki, to bądź tak miły i rób to zanim będą już w połowie ruchu korekcyjnego.
Nie wiem skąd to bierzesz, ale te wymiary formacji pozostawiają wiele do życzenia. Wklejaj wszystkie, które Ci się pokazują, obraz będzie ciut inny

Nie wiem skąd to bierzesz, ale te wymiary formacji pozostawiają wiele do życzenia. Wklejaj wszystkie, które Ci się pokazują, obraz będzie ciut inny
Nie chce mi się mazać, więc robi to wskaźnik, który pokazuje odchylenie w % od ideału. Jeżeli wkleję wszystkie które mi się pokazuję to zawstydzę Nowego 123cajto pisze:Bemowo1 - jak już wklejasz te swoje harmoniczne malunki, to bądź tak miły i rób to zanim będą już w połowie ruchu korekcyjnego.
przykro mi ,że harmoniczne są w połowie ruchu - niestety nie będę kwiczał przed komputerem całą noc
... a skuteczność... jaka skutecznośćBemowo1 pisze:Nie chce mi się mazać, więc robi to wskaźnik, który pokazuje odchylenie w % od ideału. Jeżeli wkleję wszystkie które mi się pokazuję to zawstydzę Nowego 123cajto pisze:Bemowo1 - jak już wklejasz te swoje harmoniczne malunki, to bądź tak miły i rób to zanim będą już w połowie ruchu korekcyjnego.
jeżeli w połączeniu z moimi średnimi to 95%cajto pisze:... a skuteczność... jaka skutecznośćBemowo1 pisze:Nie chce mi się mazać, więc robi to wskaźnik, który pokazuje odchylenie w % od ideału. Jeżeli wkleję wszystkie które mi się pokazuję to zawstydzę Nowego 123cajto pisze:Bemowo1 - jak już wklejasz te swoje harmoniczne malunki, to bądź tak miły i rób to zanim będą już w połowie ruchu korekcyjnego.
Nie wiem skąd to bierzesz, ale te wymiary formacji pozostawiają wiele do życzenia. Wklejaj wszystkie, które Ci się pokazują, obraz będzie ciut inny![]()
![]()
- 

entropia

Zabawne, ze dział DT jest tym aktywniejszy im mniej się dzieje na rynku. W ogóle nie widać tutaj cierpliwości.

zeuss izzz back, jakiego warunku tam brakuje w tym rgrze, troche niesymetryczny, ale linia szyi przebita rgr jak byk wg mnie, ale chetnie sie dowiem czegos nowego

edek,
po wywierceniu przerębla przesunąłem trochę taflę

po wywierceniu przerębla przesunąłem trochę taflę
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Daj znać kiedy puścisz 100 lotów na rynek jednym kliknięciem, jakie wrażenia, jest własna świeczka?Bemowo1 pisze: jeżeli w połączeniu z moimi średnimi to 95%