czyżbym wyczuwał nutkę ironiizeuss pisze:fantastyczny ten rgr

czyżbym wyczuwał nutkę ironiizeuss pisze:fantastyczny ten rgr
odrobinka tylko.Ciapul pisze:czyżbym wyczuwał nutkę ironiizeuss pisze:fantastyczny ten rgr![]()
![]()
Nie chce mi się mazać, więc robi to wskaźnik, który pokazuje odchylenie w % od ideału. Jeżeli wkleję wszystkie które mi się pokazuję to zawstydzę Nowego 123cajto pisze:Bemowo1 - jak już wklejasz te swoje harmoniczne malunki, to bądź tak miły i rób to zanim będą już w połowie ruchu korekcyjnego.
Nie wiem skąd to bierzesz, ale te wymiary formacji pozostawiają wiele do życzenia. Wklejaj wszystkie, które Ci się pokazują, obraz będzie ciut inny
... a skuteczność... jaka skutecznośćBemowo1 pisze:Nie chce mi się mazać, więc robi to wskaźnik, który pokazuje odchylenie w % od ideału. Jeżeli wkleję wszystkie które mi się pokazuję to zawstydzę Nowego 123cajto pisze:Bemowo1 - jak już wklejasz te swoje harmoniczne malunki, to bądź tak miły i rób to zanim będą już w połowie ruchu korekcyjnego.
Nie wiem skąd to bierzesz, ale te wymiary formacji pozostawiają wiele do życzenia. Wklejaj wszystkie, które Ci się pokazują, obraz będzie ciut inny
jeżeli w połączeniu z moimi średnimi to 95%cajto pisze:... a skuteczność... jaka skutecznośćBemowo1 pisze:Nie chce mi się mazać, więc robi to wskaźnik, który pokazuje odchylenie w % od ideału. Jeżeli wkleję wszystkie które mi się pokazuję to zawstydzę Nowego 123cajto pisze:Bemowo1 - jak już wklejasz te swoje harmoniczne malunki, to bądź tak miły i rób to zanim będą już w połowie ruchu korekcyjnego.
Nie wiem skąd to bierzesz, ale te wymiary formacji pozostawiają wiele do życzenia. Wklejaj wszystkie, które Ci się pokazują, obraz będzie ciut inny![]()
![]()
Daj znać kiedy puścisz 100 lotów na rynek jednym kliknięciem, jakie wrażenia, jest własna świeczka?Bemowo1 pisze: jeżeli w połączeniu z moimi średnimi to 95%