Ale by byly jaja.
I w wykresy to by sie ladnie wpasowo.
Cos mi smierdzi to oslabianie dolca.Tak jak poprzednio bylo podejrzane to trabienie wszedzie o koncu dodruku.

Co myslicie?
97,7 i nici ze spadków na dziś, jak to przebiją, pokaż te swoje spadkipr7emo pisze:na ujocie będzie solidny zjazd, jeszcze user Takitam wczoraj skupił moją uwagę na trójkącie wykresu weekly
może być niezła granda
Nic już za kariery bena sie nie zmieni , to oddejdzie w chwale , a całe cięgi zbierze Jeleń.Piter80 pisze:Ben poprzednio zadziwil swiat i nie zrobil ciecia q3 teraz zadziwi swiat i obetnie o10 mld dodruk.
Ale by byly jaja.
I w wykresy to by sie ladnie wpasowo.
Cos mi smierdzi to oslabianie dolca.Tak jak poprzednio bylo podejrzane to trabienie wszedzie o koncu dodruku.![]()
Co myslicie?
ups.yeahman pisze:Na M1 chyba jazda w górę, poszedł buy.
dziś mogą trzymać bieżący poziom, natomiast nie widać siły popytuBOCZEK pisze:a skąd takie info, kiedy bedzie ktoś z FEDu przemawiał i głosil swe prawidła?
-- Dodano: pn 28-10-2013, 17:18 --
97,7 i nici ze spadków na dziś, jak to przebiją, pokaż te swoje spadkipr7emo pisze:na ujocie będzie solidny zjazd, jeszcze user Takitam wczoraj skupił moją uwagę na trójkącie wykresu weekly
może być niezła granda
uj za płasko idzieBOCZEK pisze:USD/JPY widać trójkąt jak na moje zrostowy, anaomalią jest doji, zapowiadał by spadki, co potwierdza kolejna swieczka, jednak już następna neguje doji jak i potwierdzenie, cieżki orzech do zgryzienie również na EDKu, bo jak widać konsola, na h4 konsole można by uznac jakiś mocny szczyt, jednak podłoga też mocno trzyma.
a widac siłę podaży?