DayTrading: Piątek 25.10.2013
Re: DayTrading: Piątek 25.10.2013
Potencjalny RGR na ED, dodatkowo za S przemawia trzymanie korpusów H1 pod linią (zobaczymy jak tą zamkną).
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
do tego jeszcze może Asmussen coś ciekawego powie... jakby sie tak na przedłykendowej płynności cos sypnęło...cajto pisze:Potencjalny RGR na ED, dodatkowo za S przemawia trzymanie korpusów H1 pod linią (zobaczymy jak tą zamkną).
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Edek nie chce spadać. A więc w poniedziałek gruba elka. 

The only way is up
Idąc za tą logiką - nie chce rosnąć - gruba eSkaTsunamiPL pisze:Edek nie chce spadać. A więc w poniedziałek gruba elka.

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Znowu cała noc w niedzielę na czuwaniuTsunamiPL pisze:Edek nie chce spadać. A więc w poniedziałek gruba elka.

Choć piłka jeszcze w grze mam wykonany tygodniowy target z małą nawiązką. Dziękuję za porady i analizy. Miłego weekendu.

Październik? To jeden z najbardziej niebezpiecznych miesięcy do inwestowania na giełdzie. Pozostałe to lipiec, styczeń, wrzesień, kwiecień, listopad, maj, marzec, czerwiec, grudzień, sierpień i luty – Mark Twain.
luka?DOLLAR SLIGHTLY PARES GAINS VERSUS YEN AS JAPANESE WEATHER AGENCY WARNS OF 1-METRE TSUNAMI FOR FUKUSHIMA REGION
Bemowo1 pisze:na ejku i rzeźniku automat mi tyle pozycji pootwierał i shedżował, że jak puści któraś ze stron to chyba mi się margin call zaświeci
-- Dodano: 25 paź 2013, 16:52 --
ostatnie spadki kabel zainicjował za nim poszedł edekCiapul pisze:cosik sie kabel z edkiem rozjeżdżają...
Kolego a jaki automat masz???
do poniedziałku... miłego łyk-endu
- magura2004
- Pasjonat
Z zysków polecam zakupić ten oto napój (tylko dla pełnoletnich oczywiście):
http://www.uwuja.pl/wodka/431-wodka-sta ... illi-.html
http://www.uwuja.pl/wodka/431-wodka-sta ... illi-.html
The only way is up