DayTrading: Piątek 25.10.2013
Re: DayTrading: Piątek 25.10.2013
kabel 16160 ja kprzejda cel 16140 poznej 16117 a poznej juz ....
Na kablu będzie istotne to co już było pokazywane wielokrotnie a więc...
Do rozstrzygnięcia maxymalnie w poniedziałek według mnie. Osobiście skłaniam się ku realizacji RGR co byłoby też dobrą formą korekty.
Do rozstrzygnięcia maxymalnie w poniedziałek według mnie. Osobiście skłaniam się ku realizacji RGR co byłoby też dobrą formą korekty.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- atlanticos
- Maniak
edek czuje zaraz zdmuchnie eski jak swieczki na torcie
uwiną się tak żeby w Europie do kina na wieczorny seans zdążyli

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Stary to zamykaj tę długą pozycję !!!! będzie zaraz na stracieKusus pisze:Na kablu będzie istotne to co już było pokazywane wielokrotnie a więc...
póki co trzeba poczekać na potwierdzenie przebicia głównej linii bessy, potem linia szyi ale co ciekawe realizacja RGR wychodzi mi dokładnie na średnioterminowej LT wzrostowego i tu się może zacząć ciekawie...Kusus pisze:Do rozstrzygnięcia maxymalnie w poniedziałek według mnie. Osobiście skłaniam się ku realizacji RGR co byłoby też dobrą formą korekty.
https://www.tradingview.com/x/KCYNZhoO/
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
kabel ledeo spadl 30 pipek w godzine i juz jakies rgry rysowane spkulacja na temat zmiany trendu. bo spadkowy sie zaczol juz przy 1.59 dla niektorych. a on nawet ostatniego low na h4 nie ruszyl. mam na mysli kanał z h4
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Ja tam shorta trzymam już od 4 dni ;]Bemowo1 pisze:Stary to zamykaj tę długą pozycję !!!! będzie zaraz na stracieKusus pisze:Na kablu będzie istotne to co już było pokazywane wielokrotnie a więc...
Już w pewnym momencie łącznie na kablu i Edku byłem 14% do tyłu. Aktualnie jestem 7 % do tyłu ;]
Zobaczymy z tym kablem. Mam tam otwartą tą jedną pozycję i zamknę na stracie jak nie potwierdzi prawego ramienia RGR H1.
Co do Edka to chłopaki zrobią pewnie kilka podjazdów jeszcze i może nawet 1.39 puknąć, albo 1.4 - Bóg wie?
Zupełnie nieprzewidywalna para tak jak index dolca ostatnio. Korekty odbijają się od byle jakich, pierwszych wsparć tak jakby pociąg mógł tylko w jedną stronę jechać. W każdym razie zobaczymy - przyszły tydzień i jeszcze następny zapowiadają się konsolowo - 1.383 - 1.37 z lekkim naciskiem na korektę prostą w formie flagi.
- krzychu3_1989
- Pasjonat
bajki opowiadaszatlanticos pisze:edek czuje zaraz zdmuchnie eski jak swieczki na torcieuwiną się tak żeby w Europie do kina na wieczorny seans zdążyli

Boczek a co ty na Brenta? strzelili w górę i powrót. Sam nie wiem co to ma być. Ja bym oczekiwał korekty jakiejs teraz.BOCZEK pisze:kabel ledeo spadl 30 pipek w godzine i juz jakies rgry rysowane spkulacja na temat zmiany trendu. bo spadkowy sie zaczol juz przy 1.59 dla niektorych. a on nawet ostatniego low na h4 nie ruszyl. mam na mysli kanał z h4
atlanticos pisze:edek czuje zaraz zdmuchnie eski jak swieczki na torcieuwiną się tak żeby w Europie do kina na wieczorny seans zdążyli
moze zdmuchnie ale nie dzis....musi odpoczac i nabrac sil