Ciekawe wskaźniki do MT4
Czy ktoś zna ten wskaźnik(nie pamiętam juz skąd go zassałem).Przetestowałem historycznie na gbp/jpy,5 min,bo forex był zamknięty i zapowiada się bardzo obiecująco.Pozdrawiam
Sorry jezeli nie udało mi się go tu wstawić,bo pierwszy raz z tym walczyłem(a nie jestem biegły w posługiwaniu sie komputerem).Wskaźnik nazywa się "volume2.v4"
Dodano po 21 godzinach 17 minutach:
Dzieki Stifler,miałem za dużo indyków.
Czy ktoś ma moze wskaźnik o nazwie NINA STEP STOCH lub o podobnej nazwie (nie jestem do końca pewien) ,potrzebny do Pance Eagle.
Pozdrawiam
Sorry jezeli nie udało mi się go tu wstawić,bo pierwszy raz z tym walczyłem(a nie jestem biegły w posługiwaniu sie komputerem).Wskaźnik nazywa się "volume2.v4"
Dodano po 21 godzinach 17 minutach:
Dzieki Stifler,miałem za dużo indyków.
Czy ktoś ma moze wskaźnik o nazwie NINA STEP STOCH lub o podobnej nazwie (nie jestem do końca pewien) ,potrzebny do Pance Eagle.
Pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"
LesioS i Nasreddin,dzięki chłopaki.Przetestuję te wskaźniki.Pozdrawiam
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
Luktom,nie liczyłem ale przez kilka dni ściągałem co się dało.Myślę ,że okolo 500,moze więcej.pozdro
Dodano po 4 minutach:
Ale przyczyna mogło być też to ,że mialem zapchany komputer(nie jestem asem komputerowym,nawet mógłbym się pokusić o stwierdzenie,że jego przeciwieństwem) i wyrzuciłem trochę śmieci przy okazji i poskutkowalo ale co ,to sam nie wiem ,bo zrobiłem dwie czynności naraz.Pozdro
Dodano po 4 minutach:
Ale przyczyna mogło być też to ,że mialem zapchany komputer(nie jestem asem komputerowym,nawet mógłbym się pokusić o stwierdzenie,że jego przeciwieństwem) i wyrzuciłem trochę śmieci przy okazji i poskutkowalo ale co ,to sam nie wiem ,bo zrobiłem dwie czynności naraz.Pozdro
- Janek Trader
- Pasjonat
Volume
Volume_2.v4.mq4
Na czym oparty jest ten indyk? Bo przecież nie na wolumenie? I jak się go interpretuje?
Na czym oparty jest ten indyk? Bo przecież nie na wolumenie? I jak się go interpretuje?
Witam.Jak wstawić indykator ex4 do mt4?Mój program nie rozpakowuje go i nie wstawia tak jak mq4 tylko chce otwierać przez AllPlayer.Może ktoś udzieli dokładnych informacji jak się tego problemu pozbyć i .Pozdrawiam