DayTrading: Czwartek 24.10.2013
Re: DayTrading: Czwartek 24.10.2013
;-)
Moje MC w odległości 890%
Nie jest zle
Moje MC w odległości 890%
Nie jest zle
Ostatnio zmieniony 24 paź 2013, 19:56 przez grz3siek, łącznie zmieniany 1 raz.
Grzegorz
serio tak uważasz ?pr7emo pisze:ale nudny Czwartek, masakra

teraz dopiero nudy od 2-3 godzin , ale wczesniej ? zapasnicza szarpanina

pod koniec dnia USA zacznie pewnie troche mocniej walczyć. japonce pewnie w nocu tez beda chcieli coś pograć
pół godziny im dajcie

KAble to juz kombnuja pod jutrzejsze dane o PKB ustawka wykresu
co obstawiacie bo ja slabsze dane lub zgodne
Czyli kabel w górę czy realizacja RGR'a ?:) Jak to widzisz ?:)Nowy123 pisze:KAble to juz kombnuja pod jutrzejsze dane o PKB ustawka wykresu
Jak by Noble przyznawali za spekulacje, to wczoraj byś był w WaWieNowy123 pisze:KAble to juz kombnuja pod jutrzejsze dane o PKB ustawka wykresu

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Kusus pisze:Czyli kabel w górę czy realizacja RGR'a ?:) Jak to widzisz ?:)Nowy123 pisze:KAble to juz kombnuja pod jutrzejsze dane o PKB ustawka wykresu
widziec to ja moge a dane jakie beda sie okaze

Edku widze albo teraz koncowka juz i korekta labo jeszcze wyskok w okolice 13900
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
kilka godzin temu pisałeś, że jest Sroberttheus pisze:złoto wybiło się ponad 50 fibo>... jak myslicie dokad zajedziemy? zmiana trendu średnioterminowego?

-- Dodano: 24 paź 2013, 20:26 --
nudny?pr7emo pisze:ale nudny Czwartek, masakra

ed z reszta tez, ciutke

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
BOCZEK pisze:Jak by Noble przyznawali za spekulacje, to wczoraj byś był w WaWieNowy123 pisze:KAble to juz kombnuja pod jutrzejsze dane o PKB ustawka wykresu
ostani spekulacja pod slabsze dane i umocnienie sie USD udala

dziś nikomu nie weszła prognoza, ponieważ na uj i eu musiałby narysować poziomą liniekrinvest pisze:serio tak uważasz ?pr7emo pisze:ale nudny Czwartek, masakra![]()
teraz dopiero nudy od 2-3 godzin , ale wczesniej ? zapasnicza szarpanina![]()
pod koniec dnia USA zacznie pewnie troche mocniej walczyć. japonce pewnie w nocu tez beda chcieli coś pograć
pół godziny im dajciena Edku

skończymy tam gdzie zaczęliśmy
tani dolar, tania ropa, ciekawe po ile sheel Vpower bedzie, mogła by znowu być po 60 dolców
Nowy, Twoje strategia, jak przynoś ci korzyści to baardzo dobrze, ale spekulant z Ciebie nie zły, to trzeba pzyznać
Mnie zastanawai czemu EJ, jeszcze nie przbił szczytów
Nowy, Twoje strategia, jak przynoś ci korzyści to baardzo dobrze, ale spekulant z Ciebie nie zły, to trzeba pzyznać

Mnie zastanawai czemu EJ, jeszcze nie przbił szczytów
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!