jaki kolor?grz3siek pisze:Eh, Panowie jak to zaraz nie walnie w dół to będę miał fajne 911 cabrio do sprzedania.
DayTrading: Czwartek 24.10.2013
Re: DayTrading: Czwartek 24.10.2013
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Jak spadnie to nie bede sprzedawal ;P Jestem na SBOCZEK pisze:jak spanie do od Ciebie je odkupie
Koloru czarnego, czarny srodek, 2002 rok, 120 tys, silnik ma 37 tys, wymieniony we francji
Grzegorz
znajdziesz jeszcze jednego klienta, to może i cena wzrośnie
silnik na wiekszy?
silnik na wiekszy?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Silnik 3,6 L, stary silnik został zatarty (tak serwis stwierdzil)
Grzegorz
kobieta by mi jaja urwała, jakby sobie taką zabawke kupiłgrz3siek pisze:Jak spadnie to nie bede sprzedawal ;P Jestem na SBOCZEK pisze:jak spanie do od Ciebie je odkupie
Koloru czarnego, czarny srodek, 2002 rok, 120 tys, silnik ma 37 tys, wymieniony we francji
zloto nie chce spadac, co mnie cieszy generalnie ; )
oczywiscie, wszystko moze zmienic sie w mgnieniu entera, nie mniej jednak mam bycze podejscie, i rynek chyba tez
Jutro też jest dzień.
Jaki rocznik?
Ja mam 27 lat i jedyne czego sie dorobilem poki co to Mondeo mk2 z 98r.
Nigdy nie jezdzilem niczym co by mialo ponad 100 kucy i bylo nowsze nic 14 lat
Nigdy nie jezdzilem niczym co by mialo ponad 100 kucy i bylo nowsze nic 14 lat
Na wszystko przyjdzie czas ! ja w twoim wieku jakoś poraz piąty chyba ogłaszałem bankructwoKusus pisze:Jaki rocznik?![]()
Panowie nie ma co się smucić
trzy tygodnie temu miałem taką sytuacje że się wku****** strasznie miałem naprawdę zły dzień, nic nie wchodziło..... pomyślałem sobie że już prędzej trafię w lotto. Wieczorem puściłem jeden zakład za 4zł i trafiłem 5 
- kk.dreamer
- Pasjonat

ej ja mam mk3 2002 rkrinvest pisze:Na wszystko przyjdzie czas ! ja w twoim wieku jakoś poraz piąty chyba ogłaszałem bankructwoKusus pisze:Jaki rocznik?![]()
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
Taaa.. ja caly czas 3 losuje i zgarniam po 10 zl. Kiedys w koncu udalo mi sie 5 wygrac w lotto to akurat wygralo tez 1000 innych osob i zgarnalem 130 zl