zobaczymymolmomas pisze:NO TO CHYBA MAMY PO KOREKCIE NA EDKU

jeśli oznaczenia są prawidłowe to byki powinny zapiąć pasy

wyjście powyżej dzisiejszego maksa w mojej ocenie neguje ten scenariusz więc gra warta świeczki...

zobaczymymolmomas pisze:NO TO CHYBA MAMY PO KOREKCIE NA EDKU
Kusus pisze:Dzisiaj dane z Europy są tragiczne ... ;]
Ktoś się bawi i skupuje sobie dolara bo nie ma innego wyjścia - zobaczcie na tickery przy wsparciachCiekawe w którym momencie mu się siano skończy.
-- Dodano: czw 24-10-2013, 12:14 --
Ciekawe czy będziesz taki chętny do prognozowania jak wylądujemy na 1.35 w ciągu 2 dni ;dmolmomas pisze:taaa.
edek na h1 formuje ciekawy układ ,
uważam że dziś sięgniemy przynajmniej 1.385
spojrz na gold... ostatnio ładnie koreluje z eurusd...atlanticos pisze:zobaczymymolmomas pisze:NO TO CHYBA MAMY PO KOREKCIE NA EDKUjuż pisałem że przechodzicie za szybko ze skrajności w skrajność... Forex to cierpliwość...
jeśli oznaczenia są prawidłowe to byki powinny zapiąć pasy
wyjście powyżej dzisiejszego maksa w mojej ocenie neguje ten scenariusz więc gra warta świeczki...
Trend trendem ale na takich poziomach kupować euro to szaleństwo.crok. pisze:szalenstwa na edku ciag dalszywiara juz dolca nie chce
jakas farsa z tym edkiem
O jakim układnie mówisz? Bo ja tu nic ciekawego nie widzę.molmomas pisze:taaa.
Jestem troszke w plecy i jestem wkurzony bo stracilem 20% tego co zarobilem w III kwartale. No ale cóż... ładujemy kolejną S przy 1.3830 i 1.3900 kolejnąmolmomas pisze:Kusus pisze:Dzisiaj dane z Europy są tragiczne ... ;]
Ktoś się bawi i skupuje sobie dolara bo nie ma innego wyjścia - zobaczcie na tickery przy wsparciachCiekawe w którym momencie mu się siano skończy.
-- Dodano: czw 24-10-2013, 12:14 --
Ciekawe czy będziesz taki chętny do prognozowania jak wylądujemy na 1.35 w ciągu 2 dni ;dmolmomas pisze:taaa.
z całym szacunkiem ale już od 200 pipsów lądujemy w ciągu dwóch dnia najpierw na 1.33 a teraz na 1.35
bez obrazy