atlanticos pisze:co wy tak wszyscy ze skrajności w skrajność wpadacie? Jak nie chce spadac to lament, jak spada, to lament ze za wolno
na m15 mamy 5-falowy zjazd z dzisiejszego szczytu wiec albo uformowane 1 albo A i czekamy na korektę tego ruchu w formie 3-falowej 2 lub B ... oczywiście w mojej ocenie
„Śpieszymy się do dorosłości, żeby tęsknić za dzieciństwem, tracimy zdrowie dla pieniędzy, a potem płacimy by je odzyskać, żyjemy jakbyśmy nigdy nie mieli umrzeć, a umieramy jakbyśmy nigdy nie żyli” - Paulo Coelho
na Dax ostatni razem nie zdazylem na podbiciu przy 9000 zabrac S tym razem cos podebralem przy 9000
moim zdaniem budujemy jakis szczyt przed korekta...
Kusus pisze:Wyglada na to ze trzeba przyjac na klate strate 13 % kapitalu bo chlopaki za chuja nie chca spadac i chyba rzeczywiscie lecimy na jakies 1.4 na edku i 1.63 na kablu.
Wytrzymaj pare dni, tygodni. Psychika to podstawa. W międzyczasie ugraj coś na dt, zarówno na L jak i na S.
Kusus pisze:Wyglada na to ze trzeba przyjac na klate strate 13 % kapitalu bo chlopaki za chuja nie chca spadac i chyba rzeczywiscie lecimy na jakies 1.4 na edku i 1.63 na kablu.
Jestem w podobnej sytuacji jak ty wiec wiadomo - dla psychiki to męka, ale nie ma wyjscia trzeba czekać nawet jesli osiagnie 1.40 ...
Jestem w podobnej sytuacji jak ty wiec wiadomo - dla psychiki to męka, ale nie ma wyjscia trzeba czekać nawet jesli osiagnie 1.40 ...