DayTrading: Środa 23.10.2013
Re: DayTrading: Środa 23.10.2013
g/u h1 - kurs zamknięty przez dwie LT - któraś w koncu puści - moim zdaniem ta dolna
https://www.tradingview.com/x/JgeOJmDj/
https://www.tradingview.com/x/JgeOJmDj/
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- uciekinier
- Pasjonat
No nowy u mnie w wbk też jakiś dziwoląg się zrobił i zwiesiło wykresy a połączenie jest wykresy w miejscy.Nowy123 pisze:pytanie czy ktos tez mial przed chwila w WBK taki dziwne tematy na wykresie i brak kwotowan przez chwile
-- Dodano: śr 23-10-2013, 10:38 --
tak zwane odbicie zdechlego kota
po tylu zaciesnianiach i 30 % bezrobociu u mlodych
Dalej tak masz ?
"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka
ZielonaMgiełka
dokoda zmierza ej, przebije 133,6???
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
uciekinier pisze:No nowy u mnie w wbk też jakiś dziwoląg się zrobił i zwiesiło wykresy a połączenie jest wykresy w miejscy.Nowy123 pisze:pytanie czy ktos tez mial przed chwila w WBK taki dziwne tematy na wykresie i brak kwotowan przez chwile
Dalej tak masz ?
Nie działa pewnie im serwery padły
sprawdz czy wersja mobilna działa
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- uciekinier
- Pasjonat
ale zlecenia wchodzą , tp, sl wszysko chodzi a wykres nie.
"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka
ZielonaMgiełka
No nowy u mnie w wbk też jakiś dziwoląg się zrobił i zwiesiło wykresy a połączenie jest wykresy w miejscy.uciekinier pisze:pytanie czy ktos tez mial przed chwila w WBK taki dziwne tematy na wykresie i brak kwotowan przez chwile
Dalej tak masz ?[/quote]
tak to samo stoi teraz
juz jestem na innym bo mnie juz zaczynaja irytowac i zamkne rachunek calkiem
- uciekinier
- Pasjonat
ja już tez część kasy do armady dałem i chyba z BZWBK pożegnam sie definitywnie, FX daje wystarczająco adrenaliny i przez niedziałającą platforme już mi nie potrzeba 

ZielonaMgiełka
ZielonaMgiełka
Nowy123 pisze:No nowy u mnie w wbk też jakiś dziwoląg się zrobił i zwiesiło wykresy a połączenie jest wykresy w miejscy.uciekinier pisze:pytanie czy ktos tez mial przed chwila w WBK taki dziwne tematy na wykresie i brak kwotowan przez chwile
Dalej tak masz ?
zamknij wszystkie wykresy i otwórz od nowa - mi tak kiedyś zadziałało...
tak to samo stoi teraz
juz jestem na innym bo mnie juz zaczynaja irytowac i zamkne rachunek calkiem[/quote]
pawel76 pisze:No nowy u mnie w wbk też jakiś dziwoląg się zrobił i zwiesiło wykresy a połączenie jest wykresy w miejscy.Nowy123 pisze:pytanie czy ktos tez mial przed chwila w WBK taki dziwne tematy na wykresie i brak kwotowan przez chwile
Dalej tak masz ?
zamknij wszystkie wykresy i otwórz od nowa - mi tak kiedyś zadziałało...
tak to samo stoi teraz
juz jestem na innym bo mnie juz zaczynaja irytowac i zamkne rachunek calkiem[/quote][/quote]
chodzi lecz dziury w wykresach swieczek brakuje