DayTrading: Środa 23.10.2013
Re: DayTrading: Środa 23.10.2013
podnieśli high na edku, japońska zmiana nocna skompletowała palety za resztę globu 

Dni i godziny ciągną się w nieskończoność jak się tak czeka na ruchy zgodne z pozycją.... 
A tak na poważnie - w sumie jeszcze 2, 3 godziny trzeba poczekać - w zależności od brokera ale na kablu i edziu zasłony ciemnych chmur na H4.

A tak na poważnie - w sumie jeszcze 2, 3 godziny trzeba poczekać - w zależności od brokera ale na kablu i edziu zasłony ciemnych chmur na H4.
o całe 0,5ppr7emo pisze:podnieśli high na edku,
teraz ja nie jarzę...pr7emo pisze:japońska zmiana nocna skompletowała palety za resztę globu
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
japonia grała do podwójnego szczytuCiapul pisze:o całe 0,5ppr7emo pisze:podnieśli high na edku,
teraz ja nie jarzę...pr7emo pisze:japońska zmiana nocna skompletowała palety za resztę globu
potem zasługi będą przypisywać skośnym
miałem wczoraj pisać posta że w niespodziewanym momencie zrobią odwrotke na edku
edek to jeszcze podwójny szczyt masz na H1Kusus pisze:Dni i godziny ciągną się w nieskończoność jak się tak czeka na ruchy zgodne z pozycją....
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
skosne sie ladnie dolara pozbywaja 

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

kangur na szczycie?
-- Dodano: śr 23-10-2013, 7:01 --
skośne ejka korekcili
-- Dodano: śr 23-10-2013, 7:01 --
skośne ejka korekcili
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Siema ludzie
Ktoś ładuje jakiegoś małego locika w kabla na UP jeszcze ?
Tak się nad tym właśnie zastanawiam czy nie podciągną go troszkę...
Ktoś ładuje jakiegoś małego locika w kabla na UP jeszcze ?
Tak się nad tym właśnie zastanawiam czy nie podciągną go troszkę...
Grzegorz
dobry,
ed projekcja do polowy lutego 2014
... z celem na 1.4430 ...
https://www.tradingview.com/x/1njIDrT8/
na innych int, się boje eda
ale korekta by się należała
ed projekcja do polowy lutego 2014

https://www.tradingview.com/x/1njIDrT8/
na innych int, się boje eda

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
w mojej ocenie, możemy skorygować do 1.3730 a potem up.
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"