DayTrading: Wtorek 22.10.2013
Re: DayTrading: Wtorek 22.10.2013
Bezrobocie jest niższe więc dane nie są aż takie złe dla dolca chyba. A FED cały czas o bezrobociu gadał. Myślę że dolar się umocni ale zobaczymy. Boczek co myślisz o Brencie bo ja myślę o S.
stopa bezrobocia nizsza o 0.07% czyli tyle co nic, jedziemy chyba wyzej
- atlanticos
- Maniak
ciężko się nie zgodzic...też podobnie to widzę... wydaje się że siła tego wystrzału nie było spowodowana danymi których całokształt wcale nie jest tak zły, a raczej załączonymi SL powyżej 3710... liczę na szybki powrót i piękny cień na h4 lub d1Ciapul pisze:no to stopy wyczyszczone, teraz przeczytają ze bezrobocie najniższe od długiego czasu, zobaczą poprzednie rewizje i jazda w dół

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Popieramatlanticos pisze:ciężko się nie zgodzic...też podobnie to widzę... wydaje się że siła tego wystrzału nie było spowodowana danymi których całokształt wcale nie jest tak zły, a raczej załączonymi SL powyżej 3710... liczę na szybki powrót i piękny cień na h4 lub d1Ciapul pisze:no to stopy wyczyszczone, teraz przeczytają ze bezrobocie najniższe od długiego czasu, zobaczą poprzednie rewizje i jazda w dół![]()

słyszałem że 40% graczy na fx pochodzi z Japonii, to pewnie w Tokio światła pooświecane patrząc teraz na usdjpy 
usdjpy na intra high

usdjpy na intra high

Ostatnio zmieniony 22 paź 2013, 15:12 przez pr7emo, łącznie zmieniany 1 raz.
gralem L na Kablu Kangaro Kiwi od rana piszac ze spodziewam sie gorszych danych i pod to gram wiec teraz z boku stojepr7emo pisze:teraz mogą rozpocząć większą ruchliwość w tym tygodniu po danychhrabia pisze:to laduj cale depopr7emo pisze:fiu fiu+20% rachunku
walcie eSki teraz na eDku szybko
-- Dodano: wt 22-10-2013, 15:02 --
chwyciłem S na danych w dół, zamknąłem starą eske na dole i pobrałem eLke na dole, a teraz chwyciłem eSką szczyt sprzed kilku minutNowy123 pisze:przemo skasowales zyski z UJ bo zrobili nawrotke szybka
także lepiej być nie może
a ty co grasz obecnie
edzio wstaje mimo to myślę że to zmyłka i w dół pójdzie
kukam na ERU JPY
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Co myślicie o australijczyku teraz?
na brencie mam L ze 110$, ale chyba nie bede jej zamykał
EJ ladnie ustanowił nowe MAX
EJ ladnie ustanowił nowe MAX
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
jakoś na ujku w longach siedze a osłabieniu dolca pisze
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"