DayTrading: Wtorek 22.10.2013
Re: DayTrading: Wtorek 22.10.2013
no to stopy wyczyszczone, teraz przeczytają ze bezrobocie najniższe od długiego czasu, zobaczą poprzednie rewizje i jazda w dół 

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
i uderzyli w bandy. pytanie co dalej? rewizja sierpniowych danych, niższe bezrobocie,
S na DAx przy gornej bandzie
a ogoleni profity wzietez z L jak pisalismy oslabienie USD dzis gramy a KAble idelanie sie pod t opodkladal
a ogoleni profity wzietez z L jak pisalismy oslabienie USD dzis gramy a KAble idelanie sie pod t opodkladal
ja gram w ciągu dnia i takie okazje uwielbiam łapaćZielonaMgielka pisze:nie ma zadnej sily ktora zmusial by mnie do sprzedawania na aktualnych poziomach... ewentualnie po silnym D1 close ponizej 1.37 ale to sie dopiero okaze.
ty jako gracz średnioterminowy, szukający trendów masz rację jak dla mnie

Kur.... Kocham Kabla. Od miesiaca zachowuje sie IDENTYCZNIE na danych. Ciecie detalu 50-60p wyzej i spadamy w to samo miejsce. Dzisiaj beda piekne pullbacki moim zdaniem choc moze byc jeszcze jeden podjazd nad szczyty aby juz caly detal z S wyjąć.
- ZielonaMgielka
- Maniak
pr7emo pisze:ja gram w ciągu dnia i takie okazje uwielbiam łapaćZielonaMgielka pisze:nie ma zadnej sily ktora zmusial by mnie do sprzedawania na aktualnych poziomach... ewentualnie po silnym D1 close ponizej 1.37 ale to sie dopiero okaze.
ty jako gracz średnioterminowy, szukający trendów masz rację jak dla mnie

ŚwirZielonaMgielka pisze:
Ja dzis nic nie zlapalem ale siedze wlongach na Gold od 15-tego

ale pięknie to siadło 1.3740 zamykałem i od razu w drugą strone poszło.
na ręke mi to , wychodzi mi PKP Cargo za darmo teraz

to laduj cale depopr7emo pisze:fiu fiu+20% rachunku
walcie eSki teraz na eDku szybko

przemo skasowales zyski z UJ bo zrobili nawrotke szybka
teraz mogą rozpocząć większą ruchliwość w tym tygodniu po danychhrabia pisze:to laduj cale depopr7emo pisze:fiu fiu+20% rachunku
walcie eSki teraz na eDku szybko
-- Dodano: wt 22-10-2013, 15:02 --
chwyciłem S na danych w dół, zamknąłem starą eske na dole i pobrałem eLke na dole, a teraz chwyciłem eSką szczyt sprzed kilku minutNowy123 pisze:przemo skasowales zyski z UJ bo zrobili nawrotke szybka
także lepiej być nie może
a ty co grasz obecnie
edzio wstaje mimo to myślę że to zmyłka i w dół pójdzie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.