DayTrading: Wtorek 22.10.2013
Re: DayTrading: Wtorek 22.10.2013
weszła mi prognoza ze screena, lajk się należy 

Masakra Xe się wiuchło nie przyjmuje mi żadnych zlecen, na szczęście zrealizowało tp na kablu ale to pryszcz 
edit: otwarło po 5 minutach ;|

Ostatnio zmieniony 22 paź 2013, 14:38 przez grz3siek, łącznie zmieniany 1 raz.
Grzegorz
Proponowałbym wam poczekać z tą euforią 
Obstawiałem wzrosty ale nie zdziwiłbym się jakby w ciągu 24 h na edku i kablu było 300p niżej

Obstawiałem wzrosty ale nie zdziwiłbym się jakby w ciągu 24 h na edku i kablu było 300p niżej

uj kierować się może teraz w okolice 96.56 linia szyi na D1 RGR
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
pochwala, zadam pochwal, czy ktos tu jeszcze wstawia skruny z trejdow przed i po, postanowilem przebic greena w ich licznie
):)

Ostatnio zmieniony 22 paź 2013, 14:38 przez sureshot, łącznie zmieniany 1 raz.
tego typu dane na szczycie powinny korekcićZielonaMgielka pisze:Hmmm... narazie wszystko wskazuje na to ze sie mylisz. 1.37 przebite a powyzej mamy duzo powietrza. Dzisiejszy close bedzie mial duze znaczenie.pr7emo pisze:USDJPY L![]()
![]()
![]()
![]()
na edku nie pójdą trendem, jestem pewien na 80%
dane o pracy nie tworzą trendów, a wszyscy grali na spadek edka pod słabego dolara
zresztą twoje pieniądze, twój wybór
tyle dni czekania na NFP i zachowanie broka, masakragrz3siek pisze:Masakra Xe się wiuchło nie przyjmuje mi żadnych zlecen, na szczęście zrealizowało tp na kablu ale to pryszcz
Ostatnio zmieniony 22 paź 2013, 14:40 przez pr7emo, łącznie zmieniany 1 raz.
- ZielonaMgielka
- Maniak
krinvest pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Powiem tyle , na to właśnie czekałem od nocy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
łapaliście też złoto i reszte ??
Ja dzis nic nie zlapalem ale siedze wlongach na Gold od 15-tego

Wyglada na to ze to nadal dobry czas na wyprzedaz dolara. Zamiast szukac gorek warto brac dlugie na pullbackach. Taki sentyment sie ta predko nie zmienia.
Kusus pisze:Proponowałbym wam poczekać z tą euforią
wiesz, ja już zrealizowałem zyski i na ujka się przesiadłem, teraz tylko czekać.
Wg mnie edek nie spadnie bo jest zbyt wielu grubasów, którym na słabym dolcu zależy.
Obsuwa na edku na dzień dzisiejszy nie jest niczym uzasadniona, Technicznie mamy formację w na W1 i jej zasięg w kierunku 1.40
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
- ZielonaMgielka
- Maniak
Tworza jesli te dane sa glownym powodem dla ktorego Fed nie zaciesnia polityki monetarnej. Dane bez kontekstu sa niewiele warte a tu kontekst jest oczywisty. W kazdym razie nie ma zadnej sily ktora zmusial by mnie do sprzedawania na aktualnych poziomach... ewentualnie po silnym D1 close ponizej 1.37 ale to sie dopiero okaze.pr7emo pisze:tego typu dane na szczycie powinny korekcićZielonaMgielka pisze:Hmmm... narazie wszystko wskazuje na to ze sie mylisz. 1.37 przebite a powyzej mamy duzo powietrza. Dzisiejszy close bedzie mial duze znaczenie.pr7emo pisze:USDJPY L![]()
![]()
![]()
![]()
na edku nie pójdą trendem, jestem pewien na 80%
dane o pracy nie tworzą trendów, a wszyscy grali na spadek edka pod słabego dolara
zresztą twoje pieniądze, twój wybór
Edek moze i puknac w 1.38 ale na pewno nie bedzie to 1.4 kolego. Bujasz w oblokach moim zdaniem.molmomas pisze:Kusus pisze:Proponowałbym wam poczekać z tą euforią
wiesz, ja już zrealizowałem zyski i na ujka się przesiadłem, teraz tylko czekać.
Wg mnie edek nie spadnie bo jest zbyt wielu grubasów, którym na słabym dolcu zależy.
Obsuwa na edku na dzień dzisiejszy nie jest niczym uzasadniona, Technicznie mamy formację w na W1 i jej zasięg w kierunku 1.40
Zarowno D1 jak i H4 pokazuja ze kolejna fala bedzie na poludnie.