DayTrading: Wtorek 22.10.2013
Re: DayTrading: Wtorek 22.10.2013
nie ma, lapy na ufc trzymaja amerykanie, a oni kontroluja caly internet i nie odpuscza 1 centa
, odkad upadlo pride w ogole mam wrazenie ze swiat schodzi na psy

Pride upadło, dolar tanieje a faceci chodzą w rurkach
APOKALIPSA
APOKALIPSA
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
wbrew pozorom, trudne pytaniebulipunk pisze:To jak będzie z tym złotem dzisiaj?
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
No właśnie... a ja czekam jak głupi...pedro pisze:wbrew pozorom, trudne pytaniebulipunk pisze:To jak będzie z tym złotem dzisiaj?

jaja beda, jak w ogole nas wykreca i nie bedzie zadnej wiekszej reakcji, ani w dol ani w gore, tylko dalej konsola na 50p dp czwartku 

ok, teraz rozpoczniemy 30 minutowe dyskontowanie 

to co słabe dane dalszy dodruk? wtedy ed zgodnie zkierunkiem, ta nowa yallen sie już wypowiadała, co bedzie w czwartek?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Hm.... Moim zdaniem przebicie srednioterm. LT to retest 1.59. Poki co na to sie jednak nie zanosi i spodziewalbym sie predzej retestu 1.628
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
oj, grubaski zachęcają do kupna, zarówno kabla jak i edka jak i EJota
trudno nie zauważyć korelacji
trudno nie zauważyć korelacji
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 22 paź 2013, 14:14 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
niestety może być nawet 1.57 a dopiero pozniej znowu 1.63 sporo zależy od eur/gbp a tam zanosi się na wzrost wiec zle dla kabla chwilowo
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem