DayTrading: Poniedziałek 21.10.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 21.10.2013
uj może poleci jeszcze w dół taka ładna pogoda to by dodało przyprawy 

Chyba "paniusiu" ?Kusus pisze:kable
Trend wzrostowy panie.
I jesteśmy w dziale day trading więc chodzi o czas do wieczora
pr7emo pisze:uj może poleci jeszcze w dół taka ładna pogoda to by dodało przyprawy
Wychodzi raczej góra.
Po ladnym odbiciu od LT na W1 i retescie spadkowej LT na D1 + ten ORGR na H4 + fakt ze dolar wobec jpy umacnia sie znacznie szybciej od np dolara wobec euro czy chf nastraja raczej ku górze zwlaszcza ze polityka monetarna japonii bez zmian a jesli chodzi o te dane intra day z nocy to również nie zachwycały, tak, ze wszystko mowi UP.
No i ta dynamika. hmmm
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Prosze bardzo. Plan na wieczor:no.fun pisze:Chyba "paniusiu" ?Kusus pisze:kable
Trend wzrostowy panie.
Kabel 1.6230
Edek 1.37
-- Dodano: pn 21-10-2013, 17:18 --
Prosze bardzo. Plan na wieczor:no.fun pisze:Chyba "paniusiu" ?Kusus pisze:kable
Trend wzrostowy panie.
Kabel 1.6230
Edek 1.37
czekam na jakikolwiek ruch, jak dotąd są w konsolidacjiEFFECTIVE pisze:pr7emo pisze:uj może poleci jeszcze w dół taka ładna pogoda to by dodało przyprawy
Wychodzi raczej góra.
Po ladnym odbiciu od LT na W1 i retescie spadkowej LT na D1 + ten ORGR na H4 + fakt ze dolar wobec jpy umacnia sie znacznie szybciej od np dolara wobec euro czy chf nastraja raczej ku górze zwlaszcza ze polityka monetarna japonii bez zmian a jesli chodzi o te dane intra day z nocy to również nie zachwycały, tak, ze wszystko mowi UP.
No i ta dynamika. hmmm
też gram średnioterminowo uj do góry ze względu na eurusd
w nocy postawiłem zlecenie sprzedaży, ale posiadam też kupna, chciałbym zamknąć tą pierwszą i widzę szanse w tym że na wykresie intra cena porusza się po wsparciu, a wiele razy tak było że wystarczy impuls za to wsparcie i cena potrafi zanurkować, właśnie pod to założenie trzymam swoją eSke
ale ogólnie gram eLke, skupiam się na jutrzejszych danych o pracy mogących odwrócić kierunek na dobre, zarówno usdjpy do góry i eurusd w dół
Ostatnio zmieniony 21 paź 2013, 17:21 przez pr7emo, łącznie zmieniany 2 razy.
- atlanticos
- Maniak
Z obecnego poziomu bym wejścia nie szukał... Rozsądnym wydaje się poczekac i szukac wejście na wyższych poziomach po dobrym PA... Osobiście szukałbym S jak najbliżej górnej bandy - jak nie dolecimy to trudno - nic na siłę...kk.dreamer pisze:HEJ ŻUCZKI MOJE. Ja walczylam dzisiaj na nzdcad, Przytuliłam miło 50 piPków i zamknełam, a oni potem zawrócili do góry i nie wiem czy to ma byc retest i dalej dół czy lecimy znowu ponad maKSy. Paczy ktoś na tę pARĘ?
Żabko, Mgiełko? help
edit: pamietaj że ten kanał może byc flagą więc wyjście górą neguje jakiekolwiek spadki wg mnie
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
zaś sie chcesz facet stresować ? g/u nawet linii szyi rgr nie przebił a co dopiero o głównej linii bessy, myślę że 6230 to zobaczysz najwcześniej w przyszłym roku...Kusus pisze:Prosze bardzo. Plan na wieczor:
Kabel 1.6230
https://www.tradingview.com/x/eNydG6lB/
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Uspokój sięKusus pisze:
Prosze bardzo. Plan na wieczor:
Kabel 1.6230
Edek 1.37

teraz bedziesz mial 6140 - 6117 - 6110 i realizacja zasięgu rgr czyli 6080Kusus pisze:Prosze bardzo. Plan na wieczor:
Kabel 1.6230
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
mam watpliwosci c odo daleszgo umacniania AUD i test fbo moze jutro wykoncza temat pod dane
-- Dodano: pn 21-10-2013, 17:54 --
czy nie idze nam umocnienie USD chwilowe
-- Dodano: pn 21-10-2013, 18:03 --
kiwi jesli przejda 8460 to mozliwy powrót na poziomu skąd zawrócili
-- Dodano: pn 21-10-2013, 17:54 --
czy nie idze nam umocnienie USD chwilowe
-- Dodano: pn 21-10-2013, 18:03 --
kiwi jesli przejda 8460 to mozliwy powrót na poziomu skąd zawrócili