Osobiście wolałabym w dół, ale może wreszcie, teoretycznie, po sąsiedzku, pójdą za kangurem.Nowy123 pisze:
tylko czy jeszcze jedna w dol czy juz by wybjali
DayTrading: Poniedziałek 21.10.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 21.10.2013
na kablu i edku szykuja sie spore korekty.wiec zajalem swoje pozycje prawie na samych szytach
Musiałeś wykrakać?Ciapul pisze:kable
nie zdziwi mnie jak wrócą jeszcze do linii szyi
Ale teraz już w dół?
- zastapmnie
- Pasjonat
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
qe1 - złoto rosłopr7emo pisze:złoto jest nisko na weekly (złoto/usd=cena złota) i jak zaczną umacniać dolca to mogą też nakręcać licznik surowiec
to by pasowało żeby nie było szaleństwa na goldzie ponieważ obie strony ułamka będą się kompensować
qe2 - złoto rosło
qe3 - złoto zaczęło tracic,
nominacja Yellen na szefową FED przez czarnego - złoto, strzał w dół
jak pojda z sp, to na dax'a czy tym bardziej wig nie przyjda... pojada do Japonii, w bezpieczna przystan, lub ewentualnie 'zniszcza' tanim pieniadzem ameryke lancinska...
czy to moze byc klin na zlocie? 1h
https://www.tradingview.com/x/1eUwrt1d/
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
co do kangaro to mnie jedno martwi na D1 wykupienie czy zechca tracic fibo czy odpuszcza
ma ktos jaka koncepcje
ma ktos jaka koncepcje
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Trend wzrostowy panie.no.fun pisze:Musiałeś wykrakać?Ciapul pisze:kable
Ale teraz już w dół?
Ja przesiadam sie na opinie tych ktorzy prognozowali wzrosty.
Nie spadniemy do czasu kiedy edek nie zrobi 1.4 a kabel 1.7. Do tego czasu tylko korekty. Index dolara przelamal dlugoterminowa LT i leci gdzies do piekla.
Imo w tym roku dolar bedzie sie oslabial.
o, i dales argument Nowemu na audiKusus pisze:Trend wzrostowy panie.no.fun pisze:Musiałeś wykrakać?Ciapul pisze:kable
Ale teraz już w dół?
Ja przesiadam sie na opinie tych ktorzy prognozowali wzrosty.
Nie spadniemy do czasu kiedy edek nie zrobi 1.4 a kabel 1.7. Do tego czasu tylko korekty. Index dolara przelamal dlugoterminowa LT i leci gdzies do piekla.
Imo w tym roku dolar bedzie sie oslabial.

Jutro też jest dzień.
tylko sugestia, gdzie może kapitał trafić, złoto jest niskopedro pisze:qe1 - złoto rosłopr7emo pisze:złoto jest nisko na weekly (złoto/usd=cena złota) i jak zaczną umacniać dolca to mogą też nakręcać licznik surowiec
to by pasowało żeby nie było szaleństwa na goldzie ponieważ obie strony ułamka będą się kompensować
qe2 - złoto rosło
qe3 - złoto zaczęło tracic,
nominacja Yellen na szefową FED przez czarnego - złoto, strzał w dół
jak pojda z sp, to na dax'a czy tym bardziej wig nie przyjda... pojada do Japonii, w bezpieczna przystan, lub ewentualnie 'zniszcza' tanim pieniadzem ameryke lancinska...
czy to moze byc klin na zlocie? 1h
https://www.tradingview.com/x/1eUwrt1d/
podczas qu 1,2 może tylko spekulacja podkręcała złoto, a potem okazało się że qe nie tworzy inflacji średniokwartalnie to zmieniło się zachowanie, może właśnie by znaleźć się na dole jak teraz (weekly) i odebrać giełdą us kapitał
zobacz na wykresie gdzie mają oczekiwania (żółte kreseczki)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 21 paź 2013, 17:03 przez pr7emo, łącznie zmieniany 1 raz.
- kk.dreamer
- Pasjonat
HEJ ŻUCZKI MOJE. Ja walczylam dzisiaj na nzdcad, Przytuliłam miło 50 piPków i zamknełam, a oni potem zawrócili do góry i nie wiem czy to ma byc retest i dalej dół czy lecimy znowu ponad maKSy. Paczy ktoś na tę pARĘ?
Żabko, Mgiełko? help
Żabko, Mgiełko? help

Ostatnio zmieniony 21 paź 2013, 17:05 przez kk.dreamer, łącznie zmieniany 1 raz.
Drodzy Panowie Panie również trejdują...