DayTrading: Poniedziałek 21.10.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 21.10.2013
Wydaje mi sie ze jeszcze poprawimy szczyty na e/u i g/u i dopoero wtedy zjazd. Te dzisiejsze spadki smierdza kalem na kilometr.
a z czego tak wnioskujesz ?Kusus pisze:Wydaje mi sie ze jeszcze poprawimy szczyty na e/u i g/u i dopoero wtedy zjazd. Te dzisiejsze spadki smierdza kalem na kilometr.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
za cicho jest na rynkach, zaraz naświetlą jakieś wydarzenie
nie wiedziane wcześniej informacje mogą mieć większy wpływ emocjonalny od tych spodziewanych negatywnych
jak jest za cicho to lepiej w jena inwestować hehe

nie wiedziane wcześniej informacje mogą mieć większy wpływ emocjonalny od tych spodziewanych negatywnych
jak jest za cicho to lepiej w jena inwestować hehe
i drezyna aud/nzd ruszyła, mówiłem, że jestem kierownikiem pociągu i pojedziemy szybciej
ujek <nutki> w strone wsparcia
ponoć Evans stwierdził że shutdown oddali widmo taperingu do przyszłego roku
dziś mamy sprzedaż domów
a więc pierwsza okazja to wzmocnienia tej sugestii członka fedu i w konsekwencji możliwy słabszy dolar
dziś mamy sprzedaż domów
a więc pierwsza okazja to wzmocnienia tej sugestii członka fedu i w konsekwencji możliwy słabszy dolar
tapera nie bedziepr7emo pisze:ujek <nutki> w strone wsparcia
dziś mamy sprzedaż domów

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
a jak w takim razie wygląda sprzedaż nieruchomości w eu ?pr7emo pisze:a więc pierwsza okazja to wzmocnienia tej sugestii członka fedu i w konsekwencji możliwy słabszy dolar
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
zrobią w co najmniej dwóch etapachpedro pisze:tapera nie bedziepr7emo pisze:ujek <nutki> w strone wsparcia
dziś mamy sprzedaż domów
a więc pierwsza okazja to wzmocnienia tej sugestii członka fedu i w konsekwencji możliwy słabszy dolarpo co komu?
![]()
![]()
za pierwszym razem zobaczą jakie będzie miał oddziaływanie na rynek
potrwa to pewnie kilka miesięcy by wysnuć jasny wniosek
po czym zredukują całkowicie jak już wskaźniki będą na znośnych poziomach

-- Dodano: pn 21-10-2013, 15:20 --
kryzys ponoć wszędzie oprócz GBCiapul pisze:a jak w takim razie wygląda sprzedaż nieruchomości w eu ?pr7emo pisze:a więc pierwsza okazja to wzmocnienia tej sugestii członka fedu i w konsekwencji możliwy słabszy dolar
a gdzie większy ? w eu czy us ?pr7emo pisze:kryzys ponoć wszędzie oprócz GB
w us nie ma kryzysu nieruchomości od kilku kwartałówCiapul pisze:a gdzie większy ? w eu czy us ?pr7emo pisze:kryzys ponoć wszędzie oprócz GB
natomiast słyszałem w tv że shutdown mógł ograniczyć wydatki na domy i chyba nawet pozwolenia na budowę
cała branża stanęła prawdopodobnie
jak jest dziś forecast 5,31M, a poprzednio było 5,48M no to jak z milion niżej podadzą wynik to zjazd murowany