grasz na tym nieobiektywnym dywidendowym rynku?? nie zazdroszczęNowy123 pisze:WIG20 ktos pytal bez obrotow i paromo zlecenieami koszykowymi zrobili i 2500

kurde zahedżowałem się na noc i cena uciekła up uj ehh
grasz na tym nieobiektywnym dywidendowym rynku?? nie zazdroszczęNowy123 pisze:WIG20 ktos pytal bez obrotow i paromo zlecenieami koszykowymi zrobili i 2500
ale weź pod uwagę, że od góry też mają opór nie byle jaki, który teraz testować próbują...Nowy123 pisze:kable cos korekcic nie chce bardziej dojechali do wsparc
jak dziś edek miał zjazd 20 pipsów, to uj nawet nie drgnął, grubasy czekają na coś z eLkamipedro pisze:uj 1h cos jakby orgr? https://www.tradingview.com/x/A7yIlr1w/
h4 wybroniło się w pt 97.600 i tak jak niebieskie strzalki isc mialo, ale sie wybronilo, moze górna banda tego kanałku, co to jest równoległy do poprzedniego? ?
https://www.tradingview.com/x/bYP2pSee/
no ale to życzeniowe jeśli już to w pierwszym przypadku była nie trójka a piątka lub szóstka raczej..atlanticos pisze:na edku warto zwrócic uwagę jeszcze na to
chociaż zakładając szybkie zejście poniżej LT można się pokusić ... jak ktoś lubi agresywnie... z hedge'm na 6205Nowy123 pisze:KAble dopiero O S jak przejda wspracie i potwierdza RGR tak mysle bo na razie chyba nie ma co myslec o S po tej 1 h
WIG 20 tam to mozna robic co sie chce nie duzym kapitalem przez wieksze instytutcje przy ty takiej plynnoscipr7emo pisze:grasz na tym nieobiektywnym dywidendowym rynku?? nie zazdroszczęNowy123 pisze:WIG20 ktos pytal bez obrotow i paromo zlecenieami koszykowymi zrobili i 2500
co obrazuje stan naszej gospodarki? wig20? NIENowy123 pisze:WIG 20 tam to mozna robic co sie chce nie duzym kapitalem przez wieksze instytutcje przy ty takiej plynnoscipr7emo pisze:grasz na tym nieobiektywnym dywidendowym rynku?? nie zazdroszczęNowy123 pisze:WIG20 ktos pytal bez obrotow i paromo zlecenieami koszykowymi zrobili i 2500
U J nie wie mcze sie nam nie szykuje jekis korekcyjny ruch taki niby ORGR koślawe