Dla tych co pracują full Time czyli PA D1
Re: Dla tych co pracują full Time czyli PA D1
Darku, co sądzisz o obecnej sytuacji na edku i kablu? Jakie są Twoje prognozy odnośnie tych 2 par na najbliższych kilka - kilkanaście dni? Bo moim zdaniem jeśli dzisiejsze świece dzienne zamkną się na tym poziomie na którym znajdują się obecnie to na edku powinniśmy zaatakować rejony 1.3850, a na kablu 1.6400 

- Dareczekart
- Pasjonat
Witam.freakout pisze:Darku, co sądzisz o obecnej sytuacji na edku i kablu? Jakie są Twoje prognozy odnośnie tych 2 par na najbliższych kilka - kilkanaście dni? Bo moim zdaniem jeśli dzisiejsze świece dzienne zamkną się na tym poziomie na którym znajdują się obecnie to na edku powinniśmy zaatakować rejony 1.3850, a na kablu 1.6400
Na kabelku ten 1.64 to w mojej opini za wysoko. Zrobilem maly wykresik z opisem.
Eurusd - analize zrobie wieczorkiem i wstawie.
Dla zainteresowanych SFPM wstawie takze wieczorkiem i moze uda mi sie zrobic jakis filmik z instrukcja obslugi.
Witam na watku.
Pozdrawionka Darek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Dareczekart
- Pasjonat
Oto obiecany SFPM.
Filmik w przygotowaniu.
Mam nadzieje ze sie przyda.
Filmik w przygotowaniu.
Mam nadzieje ze sie przyda.
- Dareczekart
- Pasjonat
- Dareczekart
- Pasjonat
Edek.freakout pisze:Darku, co sądzisz o obecnej sytuacji na edku i kablu? Jakie są Twoje prognozy odnośnie tych 2 par na najbliższych kilka - kilkanaście dni? Bo moim zdaniem jeśli dzisiejsze świece dzienne zamkną się na tym poziomie na którym znajdują się obecnie to na edku powinniśmy zaatakować rejony 1.3850, a na kablu 1.6400
Tutaj masz racje 1.3850 tygodniowy PPZ, silne reakcje na ten poziom siegaja czerwca 2007 . Kawal czasu....
Dobrze kombinuję z tym PPZ na gbpchf?
- Dareczekart
- Pasjonat
Tak wlasnie o to chodzi. Ja lubie jak PPZ jest respektowany z duza dokla dnoscia. Wtedy mozna zagrywac na takim poziomie.Kerad pisze:Dobrze kombinuję z tym PPZ na gbpchf?

Jak dlugo w tym siedzisz w tym biznesie? Pozytywnie Ci idzie? Tylko PA?
Darek
Z techniką j16 mam kontakt od może pół roku. Zrobiłem demo proces z całkiem świetnym wynikiem (wiadomo demoDareczekart pisze:
Jak dlugo w tym siedzisz w tym biznesie? Pozytywnie Ci idzie? Tylko PA?
Darek

Mam problem z trzema rzeczami: R:R, stop loss i TP.
R:R to różnie bywa. Gdy miałem wysoką skuteczność to w ogóle mnie to nie interesowało jednak na koncie real jakoś zacząłem na to zwracać i nie wiem czy to jest dobre wyjście.
SL - stawiałem pod PB jednak na koncie real zacząłem stawiać na 61.8 zniesieniu fibo.
Testowałeś może wejścia w PB na 50% zniesieniu?
Pozdrawiam
K.
Szukajcie a znajdziecie...?