DayTrading: Piątek 18.10.2013
Re: DayTrading: Piątek 18.10.2013
sory, użyłem złego słowa, ale grając 1 lotem, do zarobienia na S było dobre 40 pisów, po 10 na każdej parze co daje kwotę 120 złotych w 10 minut, źle?
oczywiście kluczowe poziomy to 1,367 i 1,618
oczywiście kluczowe poziomy to 1,367 i 1,618
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
hjedynka ładnie wygląda na uj 

no i jakas formacja by sie przydala
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- kk.dreamer
- Pasjonat
podpisuje się pod tym scenariuszemKusus pisze:Ja mysle ze sie wszyscy posramy jak jeszcze zrobia strzal na 1.38 a potem na 1.33
Ja tam trzymam swoje esy i jestem twardy jak murzynska pala...
100% ze bedzie jeszcze cofka na ponad 1.37i wtedy bedzie spektakularne wejscie detalu w L i wyjebanie wszystkich pika w dol....

Drodzy Panowie Panie również trejdują...
boczku Ciebie akurat bym nie brał pod uwagę bo znam Twe doświadczenie i trafność decyzji 

Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
oczywiscie sygnały się pojawiają na h1, szczególnie na kablu i UJ, i taki słaby na edku, ale EJ przeczy tym wszytkim, ale on pewnie nie bedzie wyznacznikiem
Tak myślę!
Tak myślę!
zobaczymy kierunki intra jak podkręcą wolatylność na otwarciu WS
green bankier pisze:A ja obstawiam, że to zachęta do wzięcia S np na edku. Może i zrobią korektę nawet przez kilka dni, ale potem jak odpalą, to kasy będą ludzie szukać w providentach., a nie na swoich rachunkach.
Ja póki co nie nabieram się na nic i siedzę bez pozycji.
brac S na 13700 bez ryzyka z SL 10 pispa i zawsze jakiec cofniecie nastapi zabezpieczasz SL na zysk i czekasz przesuwajac SL na ile ta korekta bedzie jesli zobaczysz ze cos juz kreca pod obicie to albo zamykasz z reki albo czekasz ja kCi juz SL walnie co ustawiles sobie na zysk na jakims tam poziomie
-- Dodano: pt 18-10-2013, 13:40 --
EUR USD kukac na poziom 13660 pod L a jesli t owybija to nastepny cel 30 pipsa nizej
tak z innne beczki,
mój szwagier ostatnio do mnie mówi
"Ta twoja giełda to łatwa jest, kupujesz jak jest nisko a sprzedajesz jak wysoko - proste"
i tak se myślę, tyle lat na forexie tyle nauki i potu a mogłem go zapytać
mój szwagier ostatnio do mnie mówi
"Ta twoja giełda to łatwa jest, kupujesz jak jest nisko a sprzedajesz jak wysoko - proste"
i tak se myślę, tyle lat na forexie tyle nauki i potu a mogłem go zapytać
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"