DayTrading: Piątek 18.10.2013
Re: DayTrading: Piątek 18.10.2013
jeszcze agencje Ratingowe usraków mogą obniżyć (bo czemu by dolca nie osłabić )
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
Wiem że idę wbrew trendowi na Edku, też co 50 -60 pipsów dobieram s-ki i liczę na wodospad, ale oczywiście ta dość ryzykowna strategia może Mi się nie opłacić, lecz mam przeczucie że tak będzie.
Mowisz ze tygodniowa swieca na IUSD zmieni sie w cudowny sposob na pull back'a W1?Ciapul pisze:zgadzam się z teorią Nowego, że w piątki dzieją się największe cudaKusus pisze:Od poniedzialku, wtorku bedzie jazdai jak to Zeuss ma w stopce - spodziewam sie niespodziewanego

To by bylo juz wrecz komiczne

piatek, relizacja po wczorajszym?
chyba jednak patrzcie W1... jak spadna to nadal nie wiadomo, a przeca rośnie
chyba jednak patrzcie W1... jak spadna to nadal nie wiadomo, a przeca rośnie
Ostatnio zmieniony 18 paź 2013, 10:15 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
a kolejne s zwiększa , czy są takiej samej wielkości ?Marek. pisze:Wiem że idę wbrew trendowi na Edku, też co 50 -60 pipsów dobieram s-ki i liczę na wodospad, ale oczywiście ta dość ryzykowna strategia może Mi się nie opłacić, lecz mam przeczucie że tak będzie.
Kuj żelazo dopóki brązu nie wymyślono
nic nie mówie - rozważam różne opcje...Kusus pisze:Mowisz ze tygodniowa swieca na IUSD zmieni sie w cudowny sposob na pull back'a W1?
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
mam nadziej ze zaroiłeś na tych eLkach a nie S wczoraj trzymałeś
a na m5 na kablu i edku sygnały na S
a na m5 na kablu i edku sygnały na S
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
takiej samej wielkościwrongWay pisze:a kolejne s zwiększa , czy są takiej samej wielkości ?Marek. pisze:Wiem że idę wbrew trendowi na Edku, też co 50 -60 pipsów dobieram s-ki i liczę na wodospad, ale oczywiście ta dość ryzykowna strategia może Mi się nie opłacić, lecz mam przeczucie że tak będzie.
ano trzymam te S do dzisiaj tylko, że z 2x wiekszym hedgem od 6022 SL ustawiony na 6135BOCZEK pisze:mam nadziej ze zaroiłeś na tych eLkach a nie S wczoraj trzymałeś
może być ?
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Wzrosty edka zatrzyma nieoczekiwana wiadomość o przycince QE jeszcze w tym roku.
Spodziewajmy się niespodziewanego.
Spodziewajmy się niespodziewanego.

Kto gra grubo wygrać musi.