DayTrading: Czwartek 17.10.2013
Re: DayTrading: Czwartek 17.10.2013
wczoraj piłem łiskacza z kumplem z anglii, dziś dam odpocząć orgnizmowi

Nie ma w kalendarzu zaplanowanego jakiegoś trupa z szafy ?
Może jakiś kolejny kryzys w Grecji, Portugali, Hiszpani, albo wkręcili by w to jeszcze ze 2 kraje
Może jakiś kolejny kryzys w Grecji, Portugali, Hiszpani, albo wkręcili by w to jeszcze ze 2 kraje

Grzegorz
Heh kabel zrobił dziś 2 figury i chyba jeszcze im mało, teraz tylko czekać aż to wszystko pier....
łiskacz był z anglii, czy kolega?pr7emo pisze:wczoraj piłem łiskacza z kumplem z anglii, dziś dam odpocząć orgnizmowi![]()
ujek,
w falach trochę zamieszania...? Boję się, że mogą rozpocząć się większe spadki. to japońska para więc i technika japońska. Warto zastanowić się nad S. korcą mnie te dwa miejsca
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
podejrzewam że alk był z PLBemowo1 pisze:łiskacz był z anglii, czy kolega?pr7emo pisze:wczoraj piłem łiskacza z kumplem z anglii, dziś dam odpocząć orgnizmowi![]()
ujek,
w falach trochę zamieszania...? Boję się, że mogą rozpocząć się większe spadki. to japońska para więc i technika japońska. Warto zastanowić się nad S. korcą mnie te dwa miejsca
Będzie trzeba poczekać prawdopodobnie 2 tygodnie, zanim się jakieś fajne miejsce znajdzie....Mepik pisze:Heh kabel zrobił dziś 2 figury i chyba jeszcze im mało, teraz tylko czekać aż to wszystko pier....
młot na kablu 30 minutowym, czyżby teraz miało się odwrócić, co myślicie?
moim zdaniem dla g/u igranie z długoterminową LT skończy się podobnie jak w styczniuMepik pisze:młot na kablu 30 minutowym, czyżby teraz miało się odwrócić, co myślicie?
https://www.tradingview.com/x/IM9qM5j8/
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
edek m 15,
dla tych którzy po dupsku za mało dostali i mają jeszcze depozyt
-- Dodano: 17 paź 2013, 18:20 --
dla tych którzy po dupsku za mało dostali i mają jeszcze depozyt
-- Dodano: 17 paź 2013, 18:20 --
koreka będzie, ale na spektakularne spadki nie nastawiam się. - Za silny impuls. Ruski miesiąc będziemy konsolidowali sięCiapul pisze:moim zdaniem dla g/u igranie z długoterminową LT skończy się podobnie jak w styczniuMepik pisze:młot na kablu 30 minutowym, czyżby teraz miało się odwrócić, co myślicie?
https://www.tradingview.com/x/IM9qM5j8/
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.