raposo pisze:EURUSD i GBPUSD
Chyba pora na korektę. Na kablu doszliśmy do oporu z września, a na edku jesteśmy blisko górnego ograniczenia kanału wzrostowego. 50-70 pips w dół jest realne do jutra rano...
tez mysle , że już pora żebym wchodził

raposo pisze:EURUSD i GBPUSD
Chyba pora na korektę. Na kablu doszliśmy do oporu z września, a na edku jesteśmy blisko górnego ograniczenia kanału wzrostowego. 50-70 pips w dół jest realne do jutra rano...
Miałem przynajmniej dwie chwile zwątpienia...Bemowo1 pisze: ale kisiłeś tego kabla
Wczoraj Ci odpisałem ale pewnie w czeluściach postów gdzieś przepadło. Moderatorzy moderują całe forum (nie ma podziałów i ograniczeń), a ja tu chyba jako jedyny zaglądam i w miarę czasowych możliwości sprawdzam czy jesteście grzecznisureshot pisze:raposo ty modujesz day trading?
według mnie kiwi na S trzeba czekać do 0.8635 - tam jeszcze trochę miejsca jest...Nowy123 pisze:a ja S na KIWI zobacze co i jak co jakas maskra jest na USD odwrot taki
EUR USD widac ze banksteraz chce stuknac 13700
Grasz na demo ? czy w realu?krinvest pisze:Czy da rade jakoś w metatrader zamknac na raz wszystkie pozycje ?? stwierdziłem własnie , ze troche lipa zamykac tyle pozycji jedna po drugiej ,czasami pare zł ucieknie. a wy na pewno macie na to lekarstwo![]()
jak kogoś drażnią, albo przeszkadzają mu moje pytania to proszę mnie upomnieć , zadaje je tutaj poniewaz zawsze ktoś tu zaglada i mam od razu odpowiedzi![]()
znowu załadowałem przez godzine 20 pozycji i zaczynam odprawiać modły !