DayTrading: Środa 16.10.2013
Re: DayTrading: Środa 16.10.2013
Gdzies czytalem,ze sie dogadali.Jeszcze glosowanie 

krinvest - co do grosików - nie psuj tego, co dobre. Tak trzymaj.
Nisson dobry na początek, ale na wykresie są formacje których u niego nie znajdziesz.
Nisson dobry na początek, ale na wykresie są formacje których u niego nie znajdziesz.
Piter80 pisze:Gdzies czytalem,ze sie dogadali.Jeszcze glosowanie
BOCZEK pisze:a oni to wogóle się dogadali czy jak?
artykół sprzed 45 minut http://www.pb.pl/3375785,37809,na-rynku ... rozumienia
http://live.reuters.com/Event/Politics
Dziękicajto pisze:krinvest - co do grosików - nie psuj tego, co dobre. Tak trzymaj.

Ostatnio zmieniony 16 paź 2013, 17:53 przez krinvest, łącznie zmieniany 1 raz.
pokaż co sam wykminiłeś, kolegolukadz pisze:a Rapso jak zwykle poplynal

-- Dodano: śr 16-10-2013, 17:56 --
o której to głosowanie?>
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Stany Zjednoczone mogą uniknąć bankructwa. Amerykańscy senatorowie osiągnęli kompromis w sprawie budżetu państwa oraz podniesienia limitu długu publicznego. Porozumienie musi zostać zatwierdzone przez Izbę ReprezentantówPiter80 pisze:Gdzies czytalem,ze sie dogadali.Jeszcze glosowanie
O tym mówiłem właśniekrinvest pisze:
o to chodzi - Steve Nison - Swiece i inne japonskie techniki analizowania wykresow ??Nowy123 pisze:Odnośnie świec to mogę ci polecić książkę Nisona.Bardzo fajna pozycja,obowiązkowa w tym temacie.

- atlanticos
- Maniak
nic nie wybilismy a tymbardziej nie potwierdziliśmy... cierpliwości... na razie to mamy potencjalnego rgr'a bo napewno nie ma żadnego uformowanego na obecną chwilę... może będzie za kilka minut a może wcale... rynek zweryfikujeCiapul pisze:kabel - wybicie lini szyi, potwierdzenie rgr cel 1,5565
https://www.tradingview.com/x/FUR5PoYX/

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
jak przegłosują to drugie tyle w te samo stronę?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- atlanticos
- Maniak
albo euforia na rynkach i w przeciwna dwa razy wiecejBOCZEK pisze:jak przegłosują to drugie tyle w te samo stronę?

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz