myślę, że ta korekta to już była od wczoraj...Nowy123 pisze:moze byc jakias korekta na edku i kablu
DayTrading: Środa 16.10.2013
Re: DayTrading: Środa 16.10.2013
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
myslalem ze podjada pod fibo testna 99 na U J a gamonie po mim oze SP500 jeszcze 2 3 ptk zrobilo stali w miejscu
tak czekal az zamknie sie UE i zacznie sie opadanie na SP500
-- Dodano: śr 16-10-2013, 17:34 --
ja tak bardziej patrze teraz to piszac pod skalpa lecz lepiej bedzie poczkac jak sie 1 h zamknie na U J

tak czekal az zamknie sie UE i zacznie sie opadanie na SP500
-- Dodano: śr 16-10-2013, 17:34 --
Ciapul pisze:myślę, że ta korekta to już była od wczoraj...Nowy123 pisze:moze byc jakias korekta na edku i kablu
ja tak bardziej patrze teraz to piszac pod skalpa lecz lepiej bedzie poczkac jak sie 1 h zamknie na U J
Odnośnie świec to mogę ci polecić książkę Nisona.Bardzo fajna pozycja,obowiązkowa w tym temacie.krinvest pisze:"Analiza techniczna - Świece japońskie
Zapraszamy serdecznie do udziału w jesiennym cyklu szkoleń poświęconych analizie technicznej rynku forex. Podczas najbliższego spotkania przedstawione zostaną założenia analizy wykresów świec japońskich oraz ich formacji. Przeanalizujemy również bieżącą sytuację rynkową na kilku wybranych instrumentach."
Myslicie , ze takie coś może mi sie przydać ?![]()
biorąc pod uwage oczywiście to , że moja wiedza jest goła na tym poziomie
w świetle tego co pisałeś wcześniej - napewno...krinvest pisze:Myslicie , ze takie coś może mi sie przydać ?
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Jak myślicie, przebijemy obecne wsparcie na kablu? ja na wszelki wypadek pogasiłem eski i zapakowałem oczekujące poniżej tej strefy wsparcia
tam jest teraz kilka wsparc... linia szyi, średnioterminowa LT, luka summersa - no ale jak sie tak rozpedzili to może przejdą...maassk pisze:Jak myślicie, przebijemy obecne wsparcie na kablu? ja na wszelki wypadek pogasiłem eski i zapakowałem oczekujące poniżej tej strefy wsparcia
e/u - moim zdaniem również utworzył RGR, aktualnie walka o przełamanie linii szyi - potencjalny zasięg 1,3311 co wypada w okolicach domknięcia luki summersa i 61,8 Fibo ostatniego wzrostu.
https://www.tradingview.com/x/yRUgEQDN/
Ostatnio zmieniony 16 paź 2013, 17:46 przez Ciapul, łącznie zmieniany 1 raz.
Żeś sie uczepił , niech Cie...Ciapul pisze:w świetle tego co pisałeś wcześniej - napewno...krinvest pisze:Myslicie , ze takie coś może mi sie przydać ?

o to chodzi - Steve Nison - Swiece i inne japonskie techniki analizowania wykresow ??Nowy123 pisze:Odnośnie świec to mogę ci polecić książkę Nisona.Bardzo fajna pozycja,obowiązkowa w tym temacie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 16 paź 2013, 17:46 przez krinvest, łącznie zmieniany 1 raz.
a Rapso jak zwykle poplynal 

a oni to wogóle się dogadali czy jak?
artykół sprzed 45 minut http://www.pb.pl/3375785,37809,na-rynku ... rozumienia
artykół sprzed 45 minut http://www.pb.pl/3375785,37809,na-rynku ... rozumienia
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
SP500 wizja jak by jeszcze chcli nowe szczyty testowac
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.