-- Dodano: śr 16-10-2013, 14:53 --
20:00 USD Beżowa Książka
i na oporze S na U J pod ta sciemie ponowna na SP500

patrz i ucz siekrinvest pisze:to ja lepiej zamkne oczy....
Chętnie , ale nikt mi nie zagwarantuje , ze bede tak długo żył , żeby zrozumiećCiapul pisze:patrz i ucz siekrinvest pisze:to ja lepiej zamkne oczy....
przepraszam, ale co w takim razie przewiduje Twoja taktyka ??krinvest pisze:moja taktyka nie przewiduje nauki kreslenia wykresów itp
pasowałoby wybić trójkąt na dolarzemaassk pisze:to co zaczynamy festiwal na kablu?
1 )Siedze , patrze co sie dzieje , czytam co piszecie dla zabicia czasu. Jak leci do góry to czekam ,az sie wszyscy wystrzelaja i wtedy wale w druga strone i czekam na korekty jak na wykresie sie zrobi taki drugi stożek - w sensie leci do góry , potem troszke opada i przeważnie znowu leci do góry na chwile po czym następuje korekta, nie wiem jak to sie nazywa w sumie , ale nie wchodze nigdy przy pierwszejCiapul pisze:przepraszam, ale co w takim razie przewiduje Twoja taktyka ??krinvest pisze:moja taktyka nie przewiduje nauki kreslenia wykresów itp
gdzie drozeje zloto? bo u mnie na wykresie, konsola od rana ...stary orzeł pisze:dolar się umacnia , złotko drożeje - oj będzie się działo