Twoj wykres interpretowac mam tak ze jeszcze ma miejsce do spadania tak?Ciapul pisze:nie patrz narazie na d1 - patrz na dolca - to on rządziKusus pisze:I teraz d1 wyglada juz tak jak powinno o ile nie wejdziemy wyzej. Jeszcze fajnie by bylo jakby sie dzisiaj zamknelo ponizej 1.6.
https://www.tradingview.com/x/qYCONuQu/
DayTrading: Środa 16.10.2013
Re: DayTrading: Środa 16.10.2013
- FxEntourage
- Gaduła
EURGBP price action
Trade zrealizowany dzis rano na EURGBP . Short na 0.84599 SL 0.84714 TP 0.84386.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
dzięki kusus
Re: EURGBP price action
super
pytanie co dalej, bo rozumiem ze skoro zrealizowawszy zysk, to teraz będziesz sie pakował w druga stronę ponieważ trend zaczyna się odwracać, tak?
Regulamin działu DayTrading pisze: 1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział Prognozy, komentarze, analizy
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
pytanie co dalej, bo rozumiem ze skoro zrealizowawszy zysk, to teraz będziesz sie pakował w druga stronę ponieważ trend zaczyna się odwracać, tak?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
BOCZEK pisze:super
Regulamin działu DayTrading pisze: 1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział Prognozy, komentarze, analizy
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
A na czym zaczyna sie odwracac:-) ?
Bo na pewno nie na indeksie dolca

niech tylko sie utrzymie ponad 1,6015 to powiem tobie na czym 

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
ponoć kabel miał cisnąc do góry...a tu lipa....
PriceManiac pisze:Trade zrealizowany dzis rano na EURGBP . Short na 0.84599 SL 0.84714 TP 0.84386.
a ja zapakowałem grubego longa (0.01) na kablu dziś rano na wzrost pod dane i zarobiłem 16.34 zł. ide na piwo jak mi to przeleją tylko se podatek murze

Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
kto Cie nie chciał słuchać - ja od zeszłego tygodnia mówie ze u mnie hedge 6022 stoi...atlanticos pisze:a ja Wam wczoraj pokazywałem kabla to nie chcieli słuchać....
-- Dodano: śr 16-10-2013, 10:12 --
a to jak wygląda chudy ?molmomas pisze:a ja zapakowałem grubego longa (0.01)
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
A kto ci tak powiedzial? Ok boczek. Wcale w to nie watpie. Ale jak uruchomia popyt na dolca to sie nie zdziwie jak zobaczymy 1.57. Tym bardziej ze coraz wiecej w L sie pakuje...Ja198dwa pisze:ponoć kabel miał cisnąc do góry...a tu lipa....