DayTrading: Środa 16.10.2013
Re: DayTrading: Środa 16.10.2013
Ciapul, a to wczoraj cos pisałeś o tym ze wrócą i obetrą ryje i wcisną enter, dziś też wcisną eneter?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Wybijamy... 
Pierwszy przystanek na 1.6120.

Pierwszy przystanek na 1.6120.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
kabel dane i decyzja
raposo, technicznie bym sprzedawał cena dobiła do górnego ograniczenia, patent podobny do tego co na ropie pokazywałeś, ja tam ryzyk. nie zdziwię się jak pyknie w dół... ale miło zaskoczony będę jak pyknie w górę 1.605 potem 1,6135
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
znowu wiedzieli wczesniej?Nowy123 pisze:kabel dane i decyzja

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
BOCZEK
Zupełnie nic nie widzę na tym Twoim wykresie
. Poza tym jest on sprzed kilkudziesięciu pipsów...
Mamy lekki strzał w górę.
Zupełnie nic nie widzę na tym Twoim wykresie

Mamy lekki strzał w górę.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
no chyba wlasnie naciskajaBOCZEK pisze:Ciapul, a to wczoraj cos pisałeś o tym ze wrócą i obetrą ryje i wcisną enter, dziś też wcisną eneter?
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Eski przetrwaly na kablu, ciekawe ile zlecą
Hahahaha... jaka masakra 

czyżby weszło S? jakoś wierzyć się nie chce po takich danych
Tak myślę!
Tak myślę!