DayTrading: Środa 16.10.2013
Re: DayTrading: Środa 16.10.2013
Sedno jest to samo co u mnie czyli dogadnie sie w ostatniej chwili. Tylko ja jednak uważam że to kwestia polityczna:) czyli jak republikanie powiedzieli A to teraz niemożna się od tak wycofAĆ:)
jakby spojrzeć na poparcie republikanów to można odnieść wrażenie, iż tu nie chodzi wyłącznie o politykę, tylko jakąś racjonalność
- kk.dreamer
- Pasjonat
Hej. Patrzy ktoś na NZDCAD? Zbliżamy się powoli do poziomow, z których powinniśmy ładnie odbić. Tylko tak myślę, czy zawróci już przy 0.874 czy 0.8777 i odpalamy w dół
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
od kiedy radykalni republikanie w kongresie są racjonalni??
tego to nie wiem 
-- Dodano: śr 16-10-2013, 8:41 --
jadą w dół na uj
jak ja dawno nie grałem od wczesnych godzin na giełdzie
może formują denko poziomu szczytowego

-- Dodano: śr 16-10-2013, 8:41 --
jadą w dół na uj
jak ja dawno nie grałem od wczesnych godzin na giełdzie

może formują denko poziomu szczytowego
No to d1 na kablu odwrocilo sytuacje...
W tej chwili wyglada mi to na wzrosty. W nocy 23% korekta tego wczorajszego ruchui odbicie.
Zastanawiam sie jqk zachowa sie przedzial 6010-6025.
W tej chwili wyglada mi to na wzrosty. W nocy 23% korekta tego wczorajszego ruchui odbicie.
Zastanawiam sie jqk zachowa sie przedzial 6010-6025.
swoją droga jak sie w usia dogadają i dolar sie umocni, to to bedzie cyrk, bo w zasadzie umocnią go przez osłabienie, w końcu kolejny dodruk
Niehc ktoś powie co wtedy z wojnami, onz, nato, europa bedzie usaków chroniła?

Niehc ktoś powie co wtedy z wojnami, onz, nato, europa bedzie usaków chroniła?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Widze, że noc nie schłodziła Ci umysłuKusus pisze:No to d1 na kablu odwrocilo sytuacje...

Aktualnie notowaniami rządzi dolar - e/u i g/u pójdą tak jak on zagra.
Teraz rzuć okiem na index dolara i powiedz czy tu widzisz jakieś spadki ?
https://www.tradingview.com/x/OxseGptz/
reszta to gra przed, moim zdaniem, nieuchronnym umocnieniem dolara
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
jak umocnią dolara to taniej surowce sprowadzą (xxx/usd=cena surowca), a to im ustabilizuje inflację na niskim poziomie
obligacje będą rentowne netto wobec inflacji
i odsetki nie będą problemem
jakby nie patrzyć że pieniądz to proces to ten mechanizm jest istotny
obligacje będą rentowne netto wobec inflacji
i odsetki nie będą problemem
jakby nie patrzyć że pieniądz to proces to ten mechanizm jest istotny
dobry,
gold testuje strefe 1278 - 1284 , dwie opcje wybicie w góre cel 1300, dół 1260 - 1250,
wg mnie bujanie w konsoli i dojście do górnej bandy tego klina i rozkładamy spadochron, z lądowaniem w okolicach 1200
https://www.tradingview.com/x/G97eqsUK/
gold testuje strefe 1278 - 1284 , dwie opcje wybicie w góre cel 1300, dół 1260 - 1250,
wg mnie bujanie w konsoli i dojście do górnej bandy tego klina i rozkładamy spadochron, z lądowaniem w okolicach 1200

https://www.tradingview.com/x/G97eqsUK/
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski