DayTrading: Wtorek 15.10.2013
Re: DayTrading: Wtorek 15.10.2013
mgiełko, ładny klin na złocie, czy nie jest on przypadkiem oznaką zamiany trendu>?
cześc momlomas
cześc momlomas

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Zgoda, lecz Grubasy, te co wypuściły scouta na Short, będą jeszcze retestować dno.ZielonaMgielka pisze:Warto byc ostroznym z shortami na zlocie. Aktualnie kurs penetruje obszar gdzie znajduje sie wielu kupujacych.
Odbicie i test obszaru 1280 jest aktualnie bardzo prawdopodobny.
GOLD D1
https://www.tradingview.com/x/MMzMcWqK/
Niektórzy powiedzą, że czyścić SL-e.
- ZielonaMgielka
- Maniak
Czas pokazeBOCZEK pisze:mgiełko, ładny klin na złocie, czy nie jest on przypadkiem oznaką zamiany trendu>?
cześc momlomas

eur gbp fajnie dało dziś zarobić, teraz zejście 6 pipek w dół i mamy dolną bandę kanału wzrostowego można sie o longa pokusić gdyż możliwość w dłuższym terminie utworzenia podwójnego szczytu jak i i wyjścia nad 085
hej boczku
hej boczku
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
z perspektywy weekly, mozemy wlasnie konczyc drugą fale?...BOCZEK pisze:mgiełko, ładny klin na złocie, czy nie jest on przypadkiem oznaką zamiany trendu>?
cześc momlomas
https://www.tradingview.com/x/pCwGoW8w/
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
sp500 juz zarabia 

Powiem szczerze że też taki scenariusz obstawiamBemowo1 pisze:ejek,
niestety dwa scenariusze - czerwony nie pokonamy dołka i jeszcze północ, zielony ciąg dalszy konsoli.
Jeden i drugi zakończy się bardzo głębokimi spadkami
BRENT bije wczorajsze low.... zgodnie z koncepcją
Ostatnio zmieniony 15 paź 2013, 14:29 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Za chwilkę USA w kalendarzu !!!!
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں