Wraźnie mamy tu wsparcie, no i konsolę.
W konsoli jest ponad 100 Pipsów, więc DT można grać.
Ale potencjalne zasięgi dzienne bywają ostre, więc warto być poza konsolą.
Mam nadzieję że do tego czasu USD zdąży się jeszcze trochę umocnić.Mówię to u Eur/Usd i Usd/Chf.ZielonaMgielka pisze:O godz 21:00 Obama spotyka sie z czlonkami kongresu w celu przedyskutowania fiskalnego impasu. Ewentualne komentarze moga sie znacznie odbic na kursie USD.
To jest według mojej opinii jedna wielka ściema, mogą się spotkać, wypiją po szklaneczce i stwierdza ze może już czas umocnić USD. Polityka osłabiania własnych walut w ostatnim czasie zaczyna przypominać "Modę na sukces"ZielonaMgielka pisze:O godz 21:00 Obama spotyka sie z czlonkami kongresu w celu przedyskutowania fiskalnego impasu. Ewentualne komentarze moga sie znacznie odbic na kursie USD.
Co idzie w górę, musi spaść.roberttheus pisze:ale beznadziejna sytuacja na złocie.. podskoczyli i wrócili do punktu wyjścia...(((((
Senat ma przygotowane dwa scenariusze odnosnie krotkoterminowego podniesienia limitu. Jeden z nich zostanie przeglosowany i prawdopodobnie zatwierdzony przez Obame. Nie ma tu zwiazku z polityka oslabioania dolara.grz3siek pisze:To jest według mojej opinii jedna wielka ściema, mogą się spotkać, wypiją po szklaneczce i stwierdza ze może już czas umocnić USD. Polityka osłabiania własnych walut w ostatnim czasie zaczyna przypominać "Modę na sukces"ZielonaMgielka pisze:O godz 21:00 Obama spotyka sie z czlonkami kongresu w celu przedyskutowania fiskalnego impasu. Ewentualne komentarze moga sie znacznie odbic na kursie USD.