Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
Kusus pisze:
Poza tym dzisiejsze wzrosty to reakcja detalu na domkniecie luki. Stalo tam duzo zlecen.
Kabel moze i do 1.605 dojsc do jutra ale potem jazda w dol.
Wyzywasz innych od poczatkujacych a sam operujesz absolutami.
Kabel moze dojsc do 1.63 a moze tez spasc do 1.57. Wystarczy ze pojawia sie nowe informacje w sprawie limitu i voila ... przywitamy nowe poziomy.
Nie mamy odniesienia w historii.
Jeżeli H4 zamknie się jako negacja, konsola albo Engulf,
to wtedy możemy mówić o ew. Shortach na retracach.
Biorąc pod uwagę poprzedni poziom High, można już myśleć o Shortach.
Ostatnio zmieniony 14 paź 2013, 15:43 przez Dadas, łącznie zmieniany 1 raz.
wystarczy ze znowuplota jakas puszcza lub znowu cos podadza ze juz prawie sie dogadali i USD wroci do umacniania teraz to czekac i sledzic infa czy cos znowu nie modza
g/u (D1) póki co odbił się od okolic średnioterminowej LT wzrostowego. Aby można było mówić cokolwiek o powrocie do poprzednich szczytów, musi trwale wyjść ponad 1,6020 a jak widać nie ma na to ochoty. Dodatkowo trzeba pamiętać że w ciągu trzech miesięcy dał ponad 1440 p. W związku z tym, aby atak na długoterminową LT spadkowego miał sens rynek powinien cofnąć się w okolice czerwcowych szczytów gdzie przy okazji wypada 61,8% fibo aktualnego ruchu wzrostowego.
Ciupal, a ja na Twoim kabu widze 5 fal, i właśnie obywajaca sie koretę ABC, z tym ze fala A się zakończyła teraz B do góry i C gdzieś, potem sie zobaczy czy bedą wzrosty czy spadki
KABEL dziś z edkiem to jak dwie krople wody
Ostatnio zmieniony 14 paź 2013, 16:01 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!