1
2
jak na moje zaczyn się trnd odwaracać, a pierwsze sygnały pojawią się na m5, m30, h1, i nie 20 pipsów tylko dobre 40 , to już pomyłka z Twojej strony o 100%

3
Lepszy spacer niz szukanie na sile logiki w tym zamieszaniukk.dreamer pisze:Dla mnie to dzisiaj jakiś galimatias straszny jest, sama nie wiem już o myśleć.
Mgiełko a co myślisz o NZDCAD?ZielonaMgielka pisze:Lepszy spacer niz szukanie na sile logiki w tym zamieszaniukk.dreamer pisze:Dla mnie to dzisiaj jakiś galimatias straszny jest, sama nie wiem już o myśleć.
Poki mamy impas w Waszyngtonie, USD raczej nie zlapie wiatru w zagle
Ja nie zarzucam ci braku kompetencji tylko nonszalancje i zbyt szybkie i dosc naiwne podejmowanie decyzji czy interpretowanie rynku. Sygnal moze i jest ale nie ma potwierdzenia. Poki co wiecej przeslanek jest na S. Poza tym trend to sie odwrocil.... ale 02.10.2013.
Obserwuje te dwie strefy na D1 z lekkim biasem na sell w obrebie tej gornej.kk.dreamer pisze:Mgiełko a co myślisz o NZDCAD?ZielonaMgielka pisze:Lepszy spacer niz szukanie na sile logiki w tym zamieszaniukk.dreamer pisze:Dla mnie to dzisiaj jakiś galimatias straszny jest, sama nie wiem już o myśleć.
Poki mamy impas w Waszyngtonie, USD raczej nie zlapie wiatru w zagle
Nalezaloby chyba zaczac od tego ze zle narysowales ten kanal.BOCZEK pisze:Ja bym dyskutował bo
- wygląda to co się na h4 dzieje, na atak Lini szyj
- kanał wzrostowy jeszcze nie został zanegowany
dopiero oby (obrona lini szyji i wyjscie z kanału wzrostowego) dwa te sygnały potwierdzą zmiana trendu
do tego dochodzi
- spadki z h4, a konkretnie kanał spadkowy h4, zostal lekko pokonany...
....
to moze być korekta nie przeczę, ale na D1 jest L, a na H4 zanegowały/zaczynają się negować S, ale to sie zobaczy bo obecnie na m5 zapowiada się jakas korekta
dzięki za wyjasnienie,Dadas pisze:A miej se co chcesz.pedro pisze:co to jest BO ?Dadas pisze: Idealnie, tak.
Lecz to nie ma żadnego związku z urojonymy poziomami Fibo,
tylko z realnym poziomem BO (strzałka pokazuje).
i pozwol mi miec moje urojone FIBO, ok? : ) ... lubie je, a co więcej jakoś tak często się sprawdzają
Break Out, cena Close najlepiej świecy trendowej i z wyższego Tf niż ten, który rozgrywasz.
Logika prosta, cena przebija, czyli BO, i retrace pod kontynuację.
S/R, Supply/Demand, zwał jak chciał.