.. ja bym tam sprzedawał juz to złoto do czwartku 17.10Bemowo1 pisze:obecnie 200 ema z m 15Piter80 pisze:Jak myslicie co ze zlotem?Jak wysoko moga podciagnac?
DayTrading: Poniedziałek 14.10.2013
- 

Tomasz196407
 - Fanatyk

Re: DayTrading: Poniedziałek 14.10.2013
- 

Dadas

Jeżeli by patrzeć pod kątem R/R, to i owszem, teraz albo nic.atlanticos pisze:a ja bym wziął usdcad L bo plan sprzed kilku dni wyrobiony na tej parze
warto przypomniec ze wzgledu na miejsce w którym jesteśmy... ja już bilet przebukowałem i zobaczymy
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p620282
wydaje się że ryzyko w tym miejscu nie tak duże a potencjalne profity niemałe
-- Dodano: pn 14-10-2013, 12:40 --
Myślę, rynek pokazuje, że jeszcze dzisiaj mogą pociągnąć w górę.Tomasz196407 pisze:.. ja bym tam sprzedawał juz to złoto do czwartku 17.10Bemowo1 pisze:obecnie 200 ema z m 15Piter80 pisze:Jak myslicie co ze zlotem?Jak wysoko moga podciagnac?
Co do perspektywy kilku dni, i owszem, może spadać.
Ja planuje trzymac zlotko kilka tegodni.Tylko nie chce zeby mnie wycieli 
-- Dodano: 14 paź 2013, 12:55 --
Mam nadzieje,ze tylko cofneli sie po stopy

- 

Dadas

Piter80 pisze:Ja planuje trzymac zlotko kilka tegodni.Tylko nie chce zeby mnie wycieli

Z perpektywy dłogoterminowej jest tak.
-- Dodano: pn 14-10-2013, 13:03 --

A z krótkoterminowej, wyrobiłem normę na dziś.
Chociaż późno się podstawiłem.
ja dawno nie widziałem jenów w taki mrazmie, pisze o EJ i UJ

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
						Tak myślę!
gold, idealnie trafili; https://www.tradingview.com/x/opERBFzC/

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
						Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
jak by UJ sie ruszył up, za NIm EJ, to edek pewnie by było gdzieś 1,358

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
						Tak myślę!
- 

Dadas

pedro pisze:gold, idealnie trafili; https://www.tradingview.com/x/opERBFzC/

Idealnie, tak.
Lecz to nie ma żadnego związku z urojonymy poziomami Fibo,
tylko z realnym poziomem BO (strzałka pokazuje).
					Ostatnio zmieniony 14 paź 2013, 14:20 przez Dadas, łącznie zmieniany 1 raz.

- ZielonaMgielka
 - Maniak

"US debt talks" i bank holiday raczej nie zacheca do gry. Wyglada na to ze wieksozsc graczy stoi poza rynkiem. Luk sie mozna bylo spodziewac ale aktualny kurs nadal swiadczy o jakims optymizmie.BOCZEK pisze:ja dawno nie widziałem jenów w taki mrazmie, pisze o EJ i UJ
Totalny brak powagi... trzy pakiety QE tylko po to zeby z pomoca politykow doprowadzic do kolejnej recesji albo nawet depresji?
Myślicie ze obama pójdzie siedzieć?

Tak myślę!
						Tak myślę!