DayTrading: Poniedziałek 14.10.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 14.10.2013
EUR-JPY - L może sie odbić od kanały w którym sie porusza..., to jest blisko wsparcia, może jakiś trescik
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
porównujac e/u i g/u ten drugi jest juz ponizej swiecy Bena i ma przed soba luke summersa, gdy e/u jeszcze nawet na swiece bena nie wszedl... dla mnie z tego faktu wynika spory potencjal spadkowy dla e/u... warunek - trwale zejscie ponizej 3517Dadas pisze:On widzi, ty widzisz, wszystko zależy od kontekstu.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
zapomiałeś dodać ze były dobijajace dane GPB, pamietasz? jeśli chcesz porównywać te dwie waluty, które potrafią zyć własnym zyciem, brakuje-jak na moje- trzeciego elementu, tzn € £
Ostatnio zmieniony 14 paź 2013, 11:10 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
przejscie przez przedzial 3490-3500 potwierdzi utworzenie RGR na H1, h4, d1 z zasiegiem w ok. luki summersa ( ~3320 )
-- Dodano: pn 14-10-2013, 10:11 --

-- Dodano: pn 14-10-2013, 10:11 --
a ze strefy euro byly jakies dobre dane ? bo nie pamiętamBOCZEK pisze:zapomiałeś dodać ze były dobijajace dane GPB, pamietasz? jeśli chcesz porównywać te dwie waluty, które potrafią zyć własnym zyciem, brakuje-jak na moje- trzeciego elementu, tzn € £

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
ejka tak widzę, - owszem u tego brokera nie widać minimów z niedzieli
Jak pisał Zielony zamglony to do czwartku konsola
zdjęcie trochę nie aktualne - jesteśmy obok tl
Jak pisał Zielony zamglony to do czwartku konsola
zdjęcie trochę nie aktualne - jesteśmy obok tl
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 14 paź 2013, 11:17 przez Bemowo1, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam z mojej strony widzę tylko tyle że zmieniła się konsolidacja między EURUSD a USDJPY. Dolar w dół Jen do góry a teraz koreluje z EURJPY coś się święci czyli będzie się działo. W Japonni dziś wolne w Kanadzie też ,dane z Niemiec i ze strefy EURO w tym tygodniu Niemcy słabiutko raczej więc (3 dni do porozumienia się republikanów z ....)
Pier.... coś trzeba być przygotowanym/ą
Pier.... coś trzeba być przygotowanym/ą
oj, tam były nie były, moja wina ze nie napisałem precyzyjnie ze chodzi o reakcje an dane z gpb
Tak myślę!
Tak myślę!
Kiwi na oporze
retest ladny zrobili w PIatek
Nowy123 pisze:Kiwi na oporze
Kiwi - pomimo układu harmonicznego (prospadkowego) bardziej optuję za chorągiewką, dlaczego? :
za chwilę kolejne zdjęcie
- Pokonaliśmy długoterminowe średnie - cały pakiet - obecnie będą tworzyły wsparcie.
a średnie to wszystkie od SMA 200 z tygodniowego i dziennego
Ostatnio zmieniony 14 paź 2013, 11:31 przez Bemowo1, łącznie zmieniany 2 razy.
Kable znowu 1600 i odbicie
-- Dodano: pn 14-10-2013, 11:30 --
lecz tam juz blisko opory sa na KIW
a pozniej juz zasieki 8400 - 8500
-- Dodano: pn 14-10-2013, 11:30 --
Bemowo1 pisze:Nowy123 pisze:Kiwi na oporze
Kiwi - pomimo układu harmonicznego (prospadkowego) bardziej optuję za chorągiewką, dlaczego? :
za chwilę kolejne zdjęcie
lecz tam juz blisko opory sa na KIW
a pozniej juz zasieki 8400 - 8500