DayTrading: Piątek 11.10.2013
Re: DayTrading: Piątek 11.10.2013
Boczek a S na brent zostawiasz na weekend czy zamykasz?
- ZielonaMgielka
- Maniak
A gdzies jest inaczej?Bemowo1 pisze:Po dzisiejszych świecach na SP 500 to zaczynam sądzić że w Hameryce to jakiś dobrobyt
Największy bankrut cieszy się powodzeniem za pożyczone pieniądze....
zamknięte przestawiłem po 80 pipsowym zysku na BE na +40 i mi wywaliło SL'a
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
lukadz pisze:no wkoncu wpadloponad 17tys usd.moge jechac na weekend.kurde ale dzisiaj to chyba kazdy zarobil bo wszelkie znaki naz niebie i ziemi wskazywalo na spadki
Nowy123 pisze:bo ja to dziś na longach zarobiłem
MOżna wrzucać screenshooty z platformy na forum ? też bym sie pochwalił dzisiejszym dniem

W Polsce?ZielonaMgielka pisze:A gdzies jest inaczej?Bemowo1 pisze:Po dzisiejszych świecach na SP 500 to zaczynam sądzić że w Hameryce to jakiś dobrobyt
-- Dodano: 11 paź 2013, 19:32 --
Ta korelacja SP 500 i ujka mnie rozwala. Japońce kupują Amerykę?
RGR na M5 na KAngaro wykonane
po ile u Ciebie buraki, bo u mnie brzoskwinie po 3.5krinvest pisze:MOżna wrzucać screenshooty z platformy na forum ? też bym sie pochwalił dzisiejszym dniemJa dzisiaj kupowałem w nocy , a sprzedawałem po południu
Jak na giełdzie warzywnej
tutaj masz miejsce do chwalenia się, ale przeciętniaków nie wrzucaj
http://forex-nawigator.biz/forum/forex-journal.html
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- ZielonaMgielka
- Maniak
Bemowo1 pisze:W Polsce?ZielonaMgielka pisze:A gdzies jest inaczej?Bemowo1 pisze:Po dzisiejszych świecach na SP 500 to zaczynam sądzić że w Hameryce to jakiś dobrobyt

Troche nie ta skala.
E, kiedyś widziałem taką parodie EBC, goldmana, Grecji, taka muzyczka leciał w tle, ta muzyczka to był hit któregoś lata, wiecie o co kaman>
Tak myślę!
Tak myślę!
MEcz o wszysko
POLSKA
KAbla ladnie wyciagneli

KAbla ladnie wyciagneli