DayTrading: Piątek 11.10.2013
Re: DayTrading: Piątek 11.10.2013
negatywny scenariusz dla silnego dolara i słabego euro
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
kk.dreamer pisze:zamknęłam juz esy na EC, Mgiełko wydaje mi sie, że więcej ciśnienia dzisiaj nie wytrzymam. Dało zarobić, mam już weekend
fuck, jak zawsze ja zamykam, a ten leci na pysk, ehh życiedo poniedziałku chłopaki i dziewczęta
Też mi sie teraz serce na pół rozpadło

- ZielonaMgielka
- Maniak
krinvest pisze:kk.dreamer pisze:zamknęłam juz esy na EC, Mgiełko wydaje mi sie, że więcej ciśnienia dzisiaj nie wytrzymam. Dało zarobić, mam już weekend
fuck, jak zawsze ja zamykam, a ten leci na pysk, ehh życiedo poniedziałku chłopaki i dziewczęta
Też mi sie teraz serce na pół rozpadłoale i tak jestem super zadowolony , miłego weekendu
Ale lajza z tego ECAD

https://www.tradingview.com/x/iBxf78E3/
Udanego weekendu !

-- Dodano: 11 paź 2013, 18:26 --
Tak na marginesie: Rynek dyskontuje porozumienie w sprawie limitu dlugu. Bardzo optymistycznie

na EJ jak by rgr na m30, ale już 19.00 wiec pewnie nic nie bedzie znaczył
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
no wkoncu wpadlo
ponad 17tys usd.moge jechac na weekend.kurde ale dzisiaj to chyba kazdy zarobil bo wszelkie znaki naz niebie i ziemi wskazywalo na spadki

ostatnimi czasy jak już wszyscy pojechali weekendować zaczyna się większe mielenie, więc szansa jestBOCZEK pisze:na EJ jak by rgr na m30, ale już 19.00 wiec pewnie nic nie bedzie znaczył
- kk.dreamer
- Pasjonat
A tak jeszcze zajrzałam jak nisko ta łajza EC zjechała, z 50 pipków załapałam się tylko na połowę, ale 25 pipków tez cieszy. Dzisiaj powiem szczerze całkiem ciekawy dzień, na większości par można było dzisiaj zarobić. Mam wrażenie, że po weekendowe otawrcie giełdy może być ciekawe
Bawcie się w weekend, ja niestety pracuję i w sobotę i w niedziele 

Drodzy Panowie Panie również trejdują...
lukadz pisze:no wkoncu wpadloponad 17tys usd.moge jechac na weekend.kurde ale dzisiaj to chyba kazdy zarobil bo wszelkie znaki naz niebie i ziemi wskazywalo na spadki

bo ja to dziś na longach zarobiłemNowy123 pisze:lukadz pisze:.....kazdy zarobil bo wszelkie znaki naz niebie i ziemi wskazywalo na spadki![]()
![]()
![]()

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Po dzisiejszych świecach na SP 500 to zaczynam sądzić że w Hameryce to jakiś dobrobyt
Największy bankrut cieszy się powodzeniem za pożyczone pieniądze....
Największy bankrut cieszy się powodzeniem za pożyczone pieniądze....
Ostatnio zmieniony 11 paź 2013, 19:20 przez Bemowo1, łącznie zmieniany 1 raz.