EBC Nowotny: na razie nie widzę żadnej ostrej potrzebę zmian stóp procentowych
i takie cuś wystarczy, to przez to?
pewnie zaraz bedzie eLa
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
zamknęłam juz esy na EC, Mgiełko wydaje mi sie, że więcej ciśnienia dzisiaj nie wytrzymam. Dało zarobić, mam już weekend
fuck, jak zawsze ja zamykam, a ten leci na pysk, ehh życie do poniedziałku chłopaki i dziewczęta
Ostatnio zmieniony 11 paź 2013, 18:14 przez kk.dreamer, łącznie zmieniany 1 raz.