DayTrading: Piątek 11.10.2013
Re: DayTrading: Piątek 11.10.2013
Panowie czy złoto na dziennym nie przypomina wam RGR??
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Yeny wchodza na SSSSSSSSSSSpzredaż?
przypomina, ale to nie rgr
:D:D
przypomina, ale to nie rgr

Ostatnio zmieniony 11 paź 2013, 16:43 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Sumo pisze:Panowie czy złoto na dziennym nie przypomina wam RGR??

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
-
- Gaduła
Jeśli chodzi o kabla trzymam S od 1.6176 i tylko dokładam na korektach kolejne S - na razie nic nie wskazuje żeby spadki się miały zakończyć.
suma, żeby nie było ... http://www.wykresdnia.pl/rgr/
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- kk.dreamer
- Pasjonat
Na EC na h1 męczą tego inside bara 141093-140752 i nie wiedza co zrobić
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
-
- Gaduła
A skąd takie odbicie na EURCHF? Czekam z TP na 2383 ale nie wiem skąd takie nagłe ruszenie?
cos się chyba pośpieszyłem, przebitka 133,1 musiała by nastąpicBOCZEK pisze:Yeny wchodza na SSSSSSSSSSSpzredaż?
Tak myślę!
Tak myślę!
- ZielonaMgielka
- Maniak
Out z niewielkim zyskiem. Juz dzisiaj raczej niz nowego sie tutaj nie stanie a niedlugo zacznie dominowac orderflow zwiazany z koniec tygodnia... Mam nadzieje ze bedzie to short ***JPYZielonaMgielka pisze:Tez jestem w krotkiej od 90 i jesli nic sie nie wyklaruje do godz 17 / 18 to prawdopodobnie zamkne pozycje jesli mi rynek wczesniej stopa nie zezre .kk.dreamer pisze:Mgiełka na razie jest dobrze, ja mam osobiscie esa na EC. Tylko mam dylemat gdzie ustawić tp, wychodzi mi jakoś tak 1.4045, TY widziałam masz nizej trochę

co to za nius?
Tak myślę!
Tak myślę!