DayTrading: Czwartek 10.10.2013
Re: DayTrading: Czwartek 10.10.2013
E J G J
rGR na m5
rGR na m5
aud/usd też leci, gdzie obstawiacie tp?
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Po raz pierwszy zagrałem na S&P jak sądzicie ile może spaść ??
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
Tommy_Boss pisze:Po raz pierwszy zagrałem na S&P jak sądzicie ile może spaść ??
opor 1696 -1700 tez wzialem S pod ta euforie lecz juteo moga podbic jeszcze pdo te rejony i dopiero gorny cien i czarna swieca
na h1 doji, ale niestety nie czerwona tylko zielona, stad wnioskuje ze tylko korektaNowy123 pisze:E J G J
rGR na m5
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
co to, Sobota robocza?
-- Dodano: czw 10-10-2013, 23:03 --
jeszcze mogli dowalić jakieś wybory
-- Dodano: czw 10-10-2013, 23:03 --
jeszcze mogli dowalić jakieś wybory

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ejman - Gacek uformowany, 3 x H1 = gwiazda wieczorna, jeśli potwierdzą, to czeka nas kilkadziesiąt P w dół.
Przemówienie Kurody, zapowiadają się luki na otwarciu na XXX/JPYpr7emo pisze:co to, Sobota robocza?
- zastapmnie
- Pasjonat
ujek coś korekty zrobić nie może
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
gdzie ten rgr? czyżby podpucha pod eSki na noc? 
-- Dodano: czw 10-10-2013, 23:48 --
a jak by Kurpoda wyszedł w nocy i powiedział, heh, włączyłem dwie godziny temu drukarkę, dzwonił do mnie barack, i poprosił mnie o troche jenów .... coś tam gadał ze ben jest na niego zły o te deniminacje

-- Dodano: czw 10-10-2013, 23:48 --
a jak by Kurpoda wyszedł w nocy i powiedział, heh, włączyłem dwie godziny temu drukarkę, dzwonił do mnie barack, i poprosił mnie o troche jenów .... coś tam gadał ze ben jest na niego zły o te deniminacje
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
co drugi dzień mówicajto pisze:Ejman - Gacek uformowany, 3 x H1 = gwiazda wieczorna, jeśli potwierdzą, to czeka nas kilkadziesiąt P w dół.
Przemówienie Kurody, zapowiadają się luki na otwarciu na XXX/JPYpr7emo pisze:co to, Sobota robocza?
nie dostrzegam wrażliwości przy wydarzeniach z Japonii
inaczej sprawa się ma z drugą stroną pary

Krugman na blogu tak się zagalopował że zapomniał posta o Yellen umieścić :]
-- Dodano: czw 10-10-2013, 23:52 --
jest jedyny ratunek dla wysokiego poziomu edka....
namely... duże zamówienia z Chin