DayTrading: Czwartek 10.10.2013
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Re: DayTrading: Czwartek 10.10.2013
GBP/CAD jednak sie pnie UP !!!
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
- realprofit
- Stały bywalec
Podwójny szczyt na H1 na edku?
Ejman dobija do strefy utworzenia pełnej formacji harmonicznej zwanej Nietoperzem (132.95), warto szczególnie uważnie obserwować cenę w tym zakresie pod kątem ewentualnych oznak zmęczenia rynku i możliwości korekty. TP1 takowej (jeśli pójdzie) to 132.1x - 50%Fibo + punkt B FH.Konrad Pustelnik pisze:4h jak czekam na spadki na Jenie i indeksach.. a tu ciągle up i up..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
EDEk
* wybronił kanał
Kabel
Wyszedł z klina górą, jednocześnie odbijając spadkowej LT tej) choć nie do końca mnie to przekonuje, i dalej bym obstawiał spadki
BRENT
prawie dobiło do 112$ za baryłkę, to może być koniec fali C, teraz by pasował zjazd falowo, jednak po takiej świeczce D1, obstawiam dalsze wzrsoty. Trudno tutaj spekulować teraz gdzie pójdzie ropa, ponieważ falowo spadki, swieczkowo wzrosty gdzieś tak do górnego ograniczeni kanału, cel 113,5$, ale najpierw muszą trochę skorekcić dziejszy ruch. sam nie wiem co o tym myślec
EURYPY
pykło i 132,2 i 132,5. Warto obserwować TKYO225, czyli ten nikkei, tam jest presja na wzrosty na każdym interwale. waracjąc jednak do EJ. Mocna D1, ciekawa W1 się rysuje, na W1 presja na wzrosty (trójkąt). Japońce pewnie sporo jeszcze w nocy podbiją, i dopiero jutro jakaś korekta.
SP500
patrz D1 - powrót do wzrostów wróży wczorajsza doji i dzisiejsza d1
* wybronił kanał
Kabel
Wyszedł z klina górą, jednocześnie odbijając spadkowej LT tej) choć nie do końca mnie to przekonuje, i dalej bym obstawiał spadki
BRENT
prawie dobiło do 112$ za baryłkę, to może być koniec fali C, teraz by pasował zjazd falowo, jednak po takiej świeczce D1, obstawiam dalsze wzrsoty. Trudno tutaj spekulować teraz gdzie pójdzie ropa, ponieważ falowo spadki, swieczkowo wzrosty gdzieś tak do górnego ograniczeni kanału, cel 113,5$, ale najpierw muszą trochę skorekcić dziejszy ruch. sam nie wiem co o tym myślec
EURYPY
pykło i 132,2 i 132,5. Warto obserwować TKYO225, czyli ten nikkei, tam jest presja na wzrosty na każdym interwale. waracjąc jednak do EJ. Mocna D1, ciekawa W1 się rysuje, na W1 presja na wzrosty (trójkąt). Japońce pewnie sporo jeszcze w nocy podbiją, i dopiero jutro jakaś korekta.
SP500
patrz D1 - powrót do wzrostów wróży wczorajsza doji i dzisiejsza d1
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
co do sp i ej sie zgadzam predko sie nie zatrzymaja. zloto nowy low 

https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797
nie ma co piekny shorst sqqqz w USA sie odbyl i na DAX teraz czekm na opor i S na SP500 po euforia
- kubuś puchatek
- Gaduła
Podpisuję się pod tym, dla mnie ostatnie wzrosty na indeksach to mówiąc delikatnie lekka podpucha.Nowy123 pisze:nie ma co piekny shorst sqqqz w USA sie odbyl i na DAX teraz czekm na opor i S na SP500 po euforia
ciekawy dzien dzisiaj, jedni skacza z radosci inni placza nad depozytami, fajne range: sp~400pips, zloto~200 pips, i rekordzista nasdaq 1200pips
zapomniałeś ropy dodać - 300 pipek, rosło systematycznie od rana z jednym zawachaniem, nie reagując na dane o bezrobocciu
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
BOCZEK pisze:zapomniałeś ropy dodać - 300 pipek
jak najbardziej na ropie tez pograli.
to co teraz pol tygodnia konsoli pewnie hehe