DayTrading: Czwartek 10.10.2013
Re: DayTrading: Czwartek 10.10.2013
Wczoraj na BRencie miał miejsce test kanały z H4, jego orona może skutkować ceną 112$ za baryłke
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 10 paź 2013, 12:14 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
to był odpowiedź na cel Boczka.
sprecyzowanie.
sprecyzowanie.
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
Czyli trochę przegiąłem z piramidowaniem tych eLek 
Dzieki

Dzieki

Grzegorz
Jest to całkiem możliwe. Jest jednak jeszcze opcja że wczorajszy spadek był falą 1. Teraz byśmy tworzyli prawe ramię w potencjalnej formacji RGR. Czyli czekały by nas mocne spadki na fali 3 z celem 105.50. Zobaczymy który scenariusz okaże się trafiony.BOCZEK pisze:Wczoraj na BRencie miał miejsce test kanały z H4, jego orona może skutkować ceną 112$ za baryłke
kabel
13 00
stopy udla przypomnienie moga bujanc w gore jak beda bez zmian jakies HT
13 00

a co z ratingiem usia??
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
ok, eSka na uj w drugim rachunku 

USDJPY wybicie górą z kanału spadkowego - SL dajemy na 97,62?
poczekaj jak się świeczki zamkną, może obecna fala extend kanałfowler pisze:USDJPY wybicie górą z kanału spadkowego - SL dajemy na 97,62?
Nowy123 pisze:kabel
13 00
Zapewne aktualna decyzja została podjęta na podstawiej wcześniejszych, dobrych danych, więc brak zmian jest najbardziej prawdopodobny + brak zwiększenia QE. Może szarpnie do 1,60