DayTrading: Środa 09.10.2013
Re: DayTrading: Środa 09.10.2013
niby to wszystko fajnie wyglada ale sam powątpiewam. w zalacznikach zloto h4
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797
patrze na futursa i do góry mocny popytNowy123 pisze:pr7emo pisze:będą szli up na ujku
zobacz gdzie nikke jest i czy beda szli jeszcze UP czy stana w miejscu

- roberttheus
- Maniak
robertthus
gdzie konczysz eske? (gold)[/quote]
sądzę że 50 fibo skutecznie zatrzyma niedźwiedzi obecnie bardziej zastanawiam się gdzie ustawić zlecenie obronne na wypadek złego scenariusza czyli spadku cen złota poniżej 1275[/quote]
jaki interwal? ja gram pod lt z h4 poki co.[/quote]
D1 i H4 te interwały najbardziej mnie interesują a co do frankowiczów banki nabiły ich w butelkę niedoinformując mam wrażenie. Ale dlaczego mają być traktowani ulgowo wobec tych co zadłużyli się w walucie jaką wydają w PL??? SKANDAL!!
gdzie konczysz eske? (gold)[/quote]
sądzę że 50 fibo skutecznie zatrzyma niedźwiedzi obecnie bardziej zastanawiam się gdzie ustawić zlecenie obronne na wypadek złego scenariusza czyli spadku cen złota poniżej 1275[/quote]
jaki interwal? ja gram pod lt z h4 poki co.[/quote]
D1 i H4 te interwały najbardziej mnie interesują a co do frankowiczów banki nabiły ich w butelkę niedoinformując mam wrażenie. Ale dlaczego mają być traktowani ulgowo wobec tych co zadłużyli się w walucie jaką wydają w PL??? SKANDAL!!
windsurfing na falach trendu
masz rację, jeżeli utworzono kiedyś kontekst kredytów walutowych to projektodawca powinien dać rządowi furtkę do działania jeżeli kurs wzrośnie "dwukrotnie"ZielonaMgielka pisze:Widzisz... nie kazdy siedzi w walutach. Juz nie chodzi nawet o kredyty we frankach ale o sposob w jaki banki sie obchodza z klientami ktorzy maja teraz problemy ze spata prawie ze dwukrotnie wyzszej raty. Taka polityka dziala na szkode obu stron i w przeciwienstwie do naszych niektorych sasiadow, rzad nie za bardzo sie tym przejmuje.... ale co tam... najlatwiej nazwac ich idiotami.roberttheus pisze:jak słyszę że ktoś myśli o umorzeniu długów hipotecznych w chf to mnie krew zalewa... co mnie to obchodzi że banda idiotów wzieła kredyt w chf nie wiedząc co to znaczy ryzyko kursowe...
ja się brechtam z ofe projektodawców jak w założeniach myśleli że będzie tylko pozytywna koniunktura
jeszcze 20 pipsa na EDKU
do oporu 548

masz rację,/quote]pr7emo pisze:ZielonaMgielka pisze:ale co tam... najlatwiej nazwac ich idiotami.
a pamietam jak 5 lata temu znajomi brali kredy i móiwli, co tam frank nie bedzie drozeć... wtedy byla lekka reka, zero orientacji w temacie
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- roberttheus
- Maniak
Ci co brali we frankach kredyt zakładali taki sam pozytywny scenario jak Ci co tworzyli reformę emerytalną opartą o OFE które nieźle na tym zarobiło na nas wszystkich na co nie mieliśmy wpływu bo było to przymusowe
-- Dodano: śr 09-10-2013, 20:15 --
sam byłem akwizytorem ofe i "robiłem dobrze" ludziom za to że się przepisywali i przystępowali do tego który reprezentowałem i wszyscy byli zadowoleni
-- Dodano: śr 09-10-2013, 20:15 --
sam byłem akwizytorem ofe i "robiłem dobrze" ludziom za to że się przepisywali i przystępowali do tego który reprezentowałem i wszyscy byli zadowoleni
windsurfing na falach trendu
ja spłacam mieszkanie w euro i ratę mam w przybliżonej wysokości do tej kiedy brałem na początkuBOCZEK pisze:masz rację,/quote]pr7emo pisze:ZielonaMgielka pisze:ale co tam... najlatwiej nazwac ich idiotami.
a pamietam jak 5 lata temu znajomi brali kredy i móiwli, co tam frank nie bedzie drozeć... wtedy byla lekka reka, zero orientacji w temacie
z tego względu iż stopy Euribor są na korzystnym poziomie
z CHF jest tożsama sytuacja
natomiast może się okazać że w długim (międzybankowym) terminie kurs CHF zejdzie nawet do 1,50
zobaczymy

franki frankami, co z tym zlotem zamykac, zostawiac, dolozyc, czy wrzucic na be 72 pipsy?
https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797
ale jak to jest Hirsch mówi że banki generują gotówkę w kredytach z "powietrza"
to co bankom zależy ingerencja w kwotę spłaty?
nie jest ważniejsza stabilność regularnych spłat i popytu wewnętrznego??
no bo jak zostaje kasa z raty to ludzie wydają......
to co bankom zależy ingerencja w kwotę spłaty?
nie jest ważniejsza stabilność regularnych spłat i popytu wewnętrznego??
no bo jak zostaje kasa z raty to ludzie wydają......