DayTrading: Środa 09.10.2013
- zastapmnie
- Pasjonat
Re: DayTrading: Środa 09.10.2013
ależ słabiutki dzisiaj ten funt;
zobaczymy po 16 i po 20, czy będzie jakieś odreagowanie, czy jedziemy bez trzymanki do 1,588
-- Dodano: śr 09-10-2013, 14:57 --
a kangur właściwie nic sobie nie robi z umocnienia dolara
zobaczymy po 16 i po 20, czy będzie jakieś odreagowanie, czy jedziemy bez trzymanki do 1,588
-- Dodano: śr 09-10-2013, 14:57 --
a kangur właściwie nic sobie nie robi z umocnienia dolara
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
na 1,37 bez sensu, jak już to 1,385
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Ujek H1 to chyba flaga jest ale zobaczymy co rynek z nią zrobi 

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
Boczek zagrałeś na ropie? Właśnie zamknąłem swoje 2 shorty ze 110.50 i 109.80 na 108.60. Zaraz dane o zapasach więc nie chce ryzykować bo zjazd był konkretny:)
niestety, spodziewałem się mniejszego strzału, wszedłem gdzie indziej.
Myslisz ze co teraz zrobią, odobija od tego kanału czy dalej S?
jeszcze trochę w dół i można zapominać o jej wzrostach przez najbliższe pare miesięcy
Dziś planowana jest kolejna konferencja prasowa Baracka Obamy, na której ma on nominować Janet Yellen (obecną wice prezes Fed) na stanowisko prezesa Rezerwy Federalnej. Poglądy Yellen uważane są za jeszcze bardziej gołębie od Bena Bernanke , którego zastąpi od 1 stycznia 2014 roku. Tym samym szanse na kontynuacje QE3 rosną. Nominację musi jeszcze zatwierdzić Senat.
jeszcze trochę w dół i można zapominać o jej wzrostach przez najbliższe pare miesięcy
Dziś planowana jest kolejna konferencja prasowa Baracka Obamy, na której ma on nominować Janet Yellen (obecną wice prezes Fed) na stanowisko prezesa Rezerwy Federalnej. Poglądy Yellen uważane są za jeszcze bardziej gołębie od Bena Bernanke , którego zastąpi od 1 stycznia 2014 roku. Tym samym szanse na kontynuacje QE3 rosną. Nominację musi jeszcze zatwierdzić Senat.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
w koncu na AUD JPY po tylu mekach przy 92 10 zjechali
-- Dodano: śr 09-10-2013, 17:05 --
kabel 15 pipsa bujanie sie 5935 5920
-- Dodano: śr 09-10-2013, 17:05 --
kabel 15 pipsa bujanie sie 5935 5920
Na wykresie dziennym może się właśnie rysować prawe ramię w dużej formacji RGR z zasięgiem ponad 1100 pipsów. To tak w długim terminie. W krótkiej perspektywie spodziewam się teraz lekkiej korekty na fali 4 i testu dzisiejszych minimów na fali 5. Są to podfale albo w nowym większym impulsie spadkowym (czerwony scenariusz), albo w fali c w jeszcze większej fali B (niebieski scenariusz). Zobaczymy jak to będzie. Narazie kanał się broni.BOCZEK pisze:niestety, spodziewałem się mniejszego strzału, wszedłem gdzie indziej.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- roberttheus
- Maniak
no dobra jak będą kontynuować qe3 w nieskończoność to dolec powinien się osłabiać a nie umacniać jak ma to miejsce teraz
windsurfing na falach trendu
Teraz wszyscy pobujamy się do 20. Jeśli protokół FOMC wskaże niezadowolenie komitetu z sytuacji gospodarczej i niespieszność zakończeniu QE, to po dzisiejszych spadkach odreagowanie może być spore. Trzymać portki
szorty pozamykane dla spokoju
Przy takim scenariuszu jest możliwe, że kasa poleci w jena? na ejku sellstop poniżej 131

szorty pozamykane dla spokoju

Przy takim scenariuszu jest możliwe, że kasa poleci w jena? na ejku sellstop poniżej 131